Імміграція до Манітоби
-
З, це найнадійніший варіант, бо він буде з печаткою, на папері і з QR кодом
-
Чому не можна попросити того ж самого сімейного лікаря не перевірити данні, а просто зробити вам паперовий, нормальний сертифікат з печаткою і вам сфотографувати? Там буде QR код і це входить в повноваження сімейного лікаря (а ви роздрукуєте з фотографії)
-
Дуже Вам дякую, раніше довідка була дійсна на пів року. Я посилено вчив англійську до 2019р. переїхав в Литву, пів року жив у хостелі, де всі розмовляли переважно англійською, я себе відчув собакою: все розумію, а сказати нічого не можу :). Трохи практики і вже було легше, але без практики, майже все було марно.
-
якщо без жартів - вчить англійську і готуйтеся до IELTS 👍🏻 з доків - переклад свідоцтв про народження, одруження. Можливо дипломів з універа і атестат зі школи (атестат для MPNP). Щодо досвіду роботи - референс листи треба взяти з попередніх місць роботи. Довідка про несудимість вам не скоро знадобиться, бо її краще свіжою подавати вже на федерельному етапі. Якщо не помиляюсь, то вона не може буде старшою за 3 місяці
-
Тому хочу дізнатися більше інформації, розробити алгоритм дій і викласти в Google docs.
-
Я на етапі паніки і не розуміння що мені робити, де і які документи збирати :) А якщо менш жартівливо, то в мене здача біометрії тільки наступного місяця.
-
Підкажіть будь ласка, потрібна довідка, чи витяг про відсутність судимості?