Імміграція до Манітоби
-
Заерталась, сказали лиш, що за Вашим ідент номер лиш один обліковий запис, тому треба звертатися в Дію. Дія відмазується "це не в наших компетенціях приєднати сертифікат, в системі є, але ми самі додати його не можемо" Зараз знову йду до лікаря, хоча вже хз шо там перевіряти. Сил уже не має.
-
Нажаль, переважна інформація щодо вдалих кейсів лише про сертифікати із QR-кодом. Якщо не вийде побороти систему, тоді тест перед вилітом і карантин у Канаді. Чи зверталися ви до Національної служби здоров‘я України? Саме вони мають вирішувати ці питання, як так робив, нажаль, термін виконання у них від 1 місяця…
-
Підкажіть з власного досвіду, міжнародний ковід сертифікад англійською з пічатками але без кр коду буде діяти на території Канади? Тобто можна використати в ерайвкен та при працевлаштуванні? Бо я вже без надії, майже 3 місяці намагаюся згенерувати ковід сертифікат в дії, вже скільки раз набридла сім лікарю з перевіркою даних і службі підтримці Дія, але воно все одно не підтягується.
-
Як змогли записатися на Львів? Навіть як попадаю на зелені дати не зберігає резервацію 😰 і за кілька секунд уже зникає місце 😕
-
2 хвилини, прийшли раніше запису
-
Сьогодні знайомі розказали, що у Ванкувері затримали CUAET українця, який скоїв fraud у Європі (щось із документами). Деталей не знаю, але йому вручили припис покинути Канаду за 48 годин. Він прилетів до Канади ще 2 місяці тому з дітьми та жінкою. Їх залишають, а його депортують. Закликаю всіх: якщо знаєте, що до Канади їдуть злочинці з України чи посібники путінського режиму, повідомляйте на анонімну лінію прикордонної служби Канади. Вам за це Канада подякує 😀🇨🇦 Canada Border Services Agency (CBSA) Border Watch Toll-Free Line at 1-888-502-9060 Там можна попросити навіть перекладача.