Імміграція до Манітоби
-
Так. Є спосіб, що можна самому перекласти, але треба завірити потім в Імміграційному центрі.
-
Не треба завіряти в консульстві ні в першому, ні в другому випадку.
-
Зорієнтуйте будь-ласка, по довідці про несудимість. Знаю, що можна роздрукувати з дії і потім завірити в посольстві чи консульстві. Чи можна привезти з України в паперовому вигляді з печаткою і тут її просто перекласти. В цьому випадку її вже завіряти не буде потрібно ?
-
Дуже дякую вам за пояснення 🥰 просто це різні відділи здається , там знизу пише що до 200 балів , а вже нижче пункт на 500, думала ще обрати доуга з громадянством, але виходить це в прольоті(тому сумнівалася ) дякую ще раз 😀
-
immigratemanitoba.com/work/regulated-occupations/
-
Я можу помилятися, але люди проходять сертифікацію і здають екзамен, це для професій, які потребують сертифікації, наприклад, child care. За це дають додаткові бали. Але це все на англійській мові
-
Я намагаюся зрозуміти що означає ,,попередній дозволений досвід роботи в манітобіʼʼ 100 балів
-
Вас 40 балів за один рік досвіду роботи не врятує.
-
Він є проте в Польщі ми не маємо такого підтвердження як мені написали( а в Канаді 6 місяців на дахах 1 місяць EI та теперішня робота понад 8 місяців
-
Кидаю скрішот однієї з вибірок. Обирали за професіями, бали не врахувалися, тобто брали усіх. У Вас 0 мова, 0 освіта, досвід роботи?
-
Та я дивлюся паралельно, просто в мене емоційний стан, вибачте будь ласка 😒
-
Я не про це … тут саме про манітобу
-
Ну оце що я відмітила ще не робота яка була до цієї в Канаді , понад 6 місяців?
-
За повний рік роботи 40 балів
-
Ви не правильно рахуєте