Імміграція до Манітоби
-
Як я бачу манітоба обирає потребує людей у професії де більш тяжко але не складно а розумники не треба взагалі
-
Розкривати таємниць, як працює MPMP, ми точно не будемо 😁, бо всього детально і не знаємо. Скажу тільки, що MPNP працює відповідно до внутрішніх процедур і, можливо, там є дещо про поточні пріоритети провінції щодо конкретних професій. У будь якому випадку імміграція - це складний процес, який вимагає терпіння.
-
Доброго дня, може хто з адміністраторів знає хоч яку інформацію як працює ця система? Як трапляється, що хтось подався ще минулого року і досі не отримав номінацію, а хтось два місяці тому и вже подається на федеральний етап? Мені дуже хочеться вірити що є хочь якась система, мабуть залежність від NOC, або ще чогось. І ще мені колега розповідав, що з його знайомим трапилось таке, що змінили офіцера який розглядав справи і їх не передали новому офіцеру, то вони просто не рухались. Якби була хоч якась система, наприклад розглядають справи з грудня,січня і так далі. А так виходить якісь хаос, як на мене
-
Я думаю краще с такими питаннями не в імміграційний чат Та загальний t.me/ManitobaLife