Імміграція до Манітоби
-
Те, що я знаю, то одна аплікантка неправильно вказали дані під час ЕОІ, а в другого довідки з минулих робіт до Канади викликали сумніви (не було вказаної повної інформації про обов'язки та кількість годин). Я так розумію, що була додаткова перевірка, яку ініціювала MPNP.
-
Так, на електронну пошту апліканта, якщо це MPNP. Якщо IRCC, то PFL прийде у портал та на пошту. PFL на федеральному етапі майже завжди означатиме відмову. Принаймі, так кажуть імміграційні консультанти. Але відповідь потрібно надати у будь якому випадку, адже IRCC може дати заборону на 5 років або пожиттєвий бан на подачу на імміграцію.
-
Воно на пошту приходить? (Якщо приходить)
-
Що таке pfl?
-
Друзі, якщо ви не надали відповідь на PFL, вам може бути відмова та заборона на подачу на номінацію на наступні 2 роки. Не ігноруйте цей лист! Відповідь обов'язково потрібно надати, навіть якщо ви прийняли рішення відкликати аплікацію на номінацію. У такому випадку даєте відповіді на PFL, і вже потім відкликайте аплікацію. Вже є відмови та заборона на 2 роки людям, які ігнорували PFL.
-
Добрий ранок. Форму 5546 military check підписувати фірмовою калякулою як в паспорті, чи поставити імʼя прізвище на ангійскомц чительно? Я так зрозумів її потрібно заповнити, видрукувати , підписати, зусканувати та підгрузити в other additional documents . Правильно?
-
Детальніше. Потрібно вказати адресу роботодавця, телефони тощо. Також для освіти вказувати назву спеціальності, тему магістерської роботи та керівника (у декого запитують таку інформацію). Якщо ви працювали та викладали в університеті, наприклад, то потрібно також надати список публікацій.
-
Підскажіть будь ласка, якщо я приїду до Торонто у перший мій аеропорт у Канаді, чі зможу я летіти далі тільки з візою гостевою який у паспорті , та оформлювати загублений ворк перміт (папер), та кількість часу скільки треба буде чекати, дякую.