Імміграція до Манітоби
-
Дмитро, WES — дозвольте вам щиро подякувати за вашу безцінну роботу, досвід, за ваше волонтерство! Завдяки вам багато людей отримали омріяні номінації та PR і багато хто ще отримає (сподіваюсь і я в тому числі). Всім терпіння, розуміння та легкої еміграції!
-
А що вам написали в листі? Бо наявність довгострокового контракту теж не дозволяє пройти по стріму SWO. А не тільки відсутність 1 тис дол
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Написали тільки про гроші. Що немає необхідної суми
-
Дівчатам окрема подяка )
-
І насправді дуже велика подяка адмінам за таку допомогу людям ! Ці хлопці і дівчата роблять безмежну роботу і не забувайте що безкоштовно для нас Вони відповідають по 100500 разів за день на мільйон кейсів Хлопці і дівчата дуже Вам дякую !
-
Дякую, буду сподіватися )
-
Бо не знаю яку суму вказати в новій заявці на федеральному ) краще не буду враховувати ці 4000 тисячі заморожені)
-
Бо по суті це майже 4 тисячі заморожені, зараз подаємося ще раз ще 4 тисячі заморожені )
-
В листі було вказано що мають повернути кошти. Якось не дуже є бажання прикріпити стару квитанцію, оплата якимось чином не пройде і все затягнути на пів року Так само і зараз заморозити вцілому 8000. Но то життя)
-
Якщо я маю безстроковий контракт, то теж не підпадаю на СВО? То що ж робити?
-
-
Нагадуємо, що отримання статусу Постійного резидента Канади через фіктивний шлюб - це злочин, який карається ув'язненням до 5 років або забороною в'їзду до Канади на 5 років або довше. Immigration Marriage Fraud in Canada Section 292 (1) of the Criminal Code states you can be charged with procuring a feigned marriage if you enter into matrimony for the primary reason of securing Canadian immigration status for yourself or a spouse. Regulations under the Immigration and Refugee Protection Act are designed to prevent people from taking advantage of our country's family-reunification regime. You can be given a five-year prison sentence for feigning a marriage or barred from the country for five years or more. In some cases, both parties in the marriage know it is a false union. In other circumstances, the sponsor is not aware that their partner has entered into the marriage only for immigration purposes.