Імміграція до Манітоби
-
По сво?
-
Скажіть, будь ласка, я планую зробити новий паспорт і подати заявку на новий дозвіл на роботу до 31 березня 2025 року (поточний дозвіл до 24 березня 2026 року). Study permit дитини до липня 2025 року. Я думала, що отримаю новий дозвіл на роботу та після погодження подам вже для дитини на новий study permit у червні 2025? Чи треба поспішати зробити study permit до 31 березня 2025 року? На скільки я розумію, то дитині його не погодять допоки у мене не буде дозволу на роботу на довший термін.
-
У мене на рахунку 15000 було минулого тижня, не вистачило
-
Це все зрозуміло. Дякую
-
Так
-
Дитині 12 років. Отримано стаді перміт. Дякую за відповідь.
-
Так, 2 роки одна робота, але я шукаю гроші, зрозумів що варіантів інших немає.
-
Так у вас же ще є будинок, постійна робота.
-
Доброго дня! Якщо на федеральному етапі завернули і сказали перероблювати заявку. Через який період повертали гроші за розгляд на федеральному етапі. Чи це буде як з поверненням за номінацію?) В кого були такі кейси?
-
Дмитро, я з Вами не сперечаюсь. По-перше, хочу розібратись. По-друге, щиро допомогти людині. Бо коли тобі приходить лист від офіцерів, то стільки нервів, що частіше всього потрібен погляд зі сторони. І допомога.
-
Агресія викликає агресію. Треба всім заспокоїтись і думати що робити далі
-
МПНП зробило виключення для українців, які підпадали під критерії SWO за self-assessment points. Система автоматично рахувала бали та ПРОПОНУВАЛА цим українцям йти за SWO, якщо вони відповідають вимогам. Завдяки цьому понад тисяча сімей розпочали імміграцію набагато швидше. Лист ЛАА - це не обов"язковий лист до виконання. Це лише запрошення подаватись. Якщо люди не виконували вимоги, вони могли не подаватись на номінацію. Однак, якщо вони подались, то хай пишуть до МПНП, якщо буде запит про гроші.