Імміграція до Манітоби
-
Home - Canada.ca www.canada.ca/en.html
-
Мені не знадобився. Я мав відсканований варіант паперового і посвідчення водія. Більше ніяких доків не питали. Паперовий потрібен під час перевірок в аеропортах Канади/Європи. Також потрібно прикріпляти скан. сертифікату та ПЦР тест під час реєстрації в ArriveCan.
-
Такий візит не буде вважатися туристичним, адже людина буде їхати жити в Канаді на півроку. Перший раз пройде, потім будуть питання. Знайомий так робив був: жив у Канаді, однак їздив "жити туристом" до США на 5-6 місяців щороку. Працював віддалено на компанію, яка також у США, але у іншому штаті. Через два роки таких поїздок одного разу його розвернули на кордоні з США, сказавши, що мета його подорожей не є туристична, і йому треба інший тип візи.
-
-
Розробники додали таку функцію тиждень тому... Спробуйте
-
Здається так як і безвіз з Шенгеном
-
Як вже багато разів зазначали вище - лотерея. Людям і в порожній паспорт ставили візи. Ми в 16 році отримали на всю сім'ю візи на 10 років при тому що перша подача була відмова.
-
Доброго дня, для статистики - отримали відмову сьогодні 😔 (подавалися разом з чоловіком, без дитини). Біометрія була у п'ятницю. 1. ... based on your travel history (ми після народження дитини і до ковіду тільки до Турції та Єгипту їздили. Європа була аж у 2012, я додавала скан квитків та візу, але не вказувала в анкеті, тому що в анкеті питалися тільки за останні 5 років). Питання1: чи треба їхати до Європи, щоб історія була? Подавала тільки про себе історію, може треба було показати і на чаловіка квитки та візу у 2012? 2. ...based on the purpose of your visit. - треба було додати - свідотство народження дитини та - переробити мотиваціонний лист більш про візит, а не інтерес до Манітоби. Питання2: виглядає, що у "Proof of Means of Financial Support" їх все влаштувало, Чи треба додавати наступне: - документи на майно (витяг вже надавали), - інвойси за півроку, - декларацію з податкової , - витяг чоловіка. Питання3: І, взагалі, чи є ще шанси їхати разом? (бо хочемо вдвох подивитися). Чи вдруге одразу подаватися мені тільки?