Імміграція до Манітоби
-
на скільки я знаю ви маєте щось підвантажити в arrivecan app, як доказ вакцинації. Сам не користувався, бо ще в Україні, але сподіваюсь мене поправлять, якщо я не правий. Скрін з додатку на андроїді в мене не робить, хоча кажуть на айфонах скрін можна зробити. Особисто я б рекомендував мати результати вакцинації на папері. Маючи досвід подорожей на останні 3 місяці скажу, що принаймні в Європі не всі qr рідери зчитують інформацію з дії, тому доводилось часто показувати вакцинацію на папері
-
Можливо, залежить від типу робочої візи. В мене ICT і подає роботодавець зі свого IRCC-акаунту.
-
Через 1 місяць після дати сабміта заявки на робочу візу прийшов запрос на паспорт. Медогляд був апфронт.
-
Так, хоч в даний чат, хоч на емейл [email protected], чи приватне повідомлення до сторінки КУК www.facebook.com/uccmb/
-
Я, наприклад, знаю про 3 доступні опції: 1. Даний чат. 2. Листом на офіційну електронну пошту КУК. 3. Фейсбук група: Immigration to Manitoba. Можливо мене хтось поправить з представників КУК-у
-
LinkedIn, Indeed, Glasdoor, Zip Recruiter, VanHack, Neuvoo, Jooble, сайти компаній і т.п.
-
Писав відповідні пости у фейсбук спільноті Ukrainian Manitoba - Українці Манітоби, моніторив аналогічні пости інших візитерів, питався в людей, які зголосилися провести зустріч про коло їхніх знайомих, моніторив пости про вакансії в тій ще фейсбук групі і виходив на контакт з людьми, які залишили дані пости або коментували. Якось так...
-
Дякую!
-
Вітаю! Хай щастить!