Імміграція до Манітоби
-
та булаб вона погана, не їхали б))
-
І саме такі "баби валі" та "петрики" і будуть переважати у відмовах і складають 30% відмов. Моя мама їхала до Канади на наше запрошення - відкрили візу з першого разу. Брат їхав до Канади на наше запрошення (ми були тільки рік тут): тур віза з першого разу. І в той час іншим мамам і братам не відкривають візи, і народ злиться на погану Канаду
-
Не хочу засмутити вас, скорішу хочу допомогти, якось під іншим кутом подивитись на доки очима офіцера. З мого досвіду спілкування з експатами, вони мають іншу ментальніть: довгі пояснення, додаткова інформація, яка на пряму не стосується справи, викликає не розуміння та додаткові питання.
-
я не образився, чесно, вибачаюсь якщо це так прозвучало, просто дійсно всі коментарі - це індивідуальні домисли, але я думаю що буду подаватись ще і спробую врахувати все. Сподіваюсь що ті люди хто зараз очікують отримають позитивну відповідь і також поділяться своїми результатами. Звісно без копірайту))
-
може варто повторно податися літом
-
може забагато получили минулого року
-
з самою програмою
-
у всіх
-
мені здається щось не так з метою
-
Дуже шкода, та можливо ви праві, а можливо питання навіть не в доході, а в тривалості працевлаштування. Хоча хто його знає. Я колись подавала документи на візу в Китай, то мені знайома що працювала в посольстві Китаю сказала почекати хоч до року🙈плани потім помінялись, але пам'ятаю такий ньюанс.Шкода, що у багатьох відмови😔
-
а хто ще очікує на результати? багато таких?
-
Так з датами дійсно є помилка, але також написано що якщо візовий процес вплине на терміни то дати поїздки можуть змінитись, але ціль і терміни лишаются такі самі