Імміграція до Манітоби
-
На мою думку ( я можу помилятись) багато деталізацій, пояснень, щось здається зайвою інфорацією, яка плутає та збиває з осноної думки, в даті візиту схоже помилка.
-
Ви мене вибачте , але ясно що діло не в презент перфект. Ясно, що подаються українці самостійно! Без посередників! На temporary visa. Баба Валя та Петро просто будуть подаватися без всяких loe! То взагалі наша ініціатива дописати письмом, чому ми повернемося та для чого нам їхати. Звичайні туристи не пишуть цього листа, він не є обов'язковим. Потрібен чіткий план- це так. Він є. І букінги, можливо так. А роз'яснення це вже додатково! Ще раз проведу аналогію з формулою 1. Наприклад, це мета. Ну я точно Не буду писати листа до офіцерів що я мрію побачити Леклерка чи Хемілтона. Ні, я просто б доклала квитки на формулу та букінг.
-
Це ж не іспит
-
Грамматика тут точно не вплинула
-
стосовно майстерності епістолярного жанру, тут може бути безліч варіантів. я власне не претендую на майстерність в цьому, хоч складав сам, але давав перевіряти викладачу з яким займаюсь по підготовці до IELTS, він трошки коригував по граматиці, але в цілому оцінив дуже гарно. але то завжди персональна думка. не знаю, як на мене все чітко викладено, але результат лишається незадовільним (((
-
Під час отримання нового паспорту в мене анулювали старий, але дозволили взяти всі сторінки з відмітками . В мене взагалі ця інформація вилетіла з голови . Намагалася знайти хоча б копії паспорту ,на щастя знайшла ці сторінки . Відсканувала , описала ситуацію , вказала , що подала заяву в прикордонну службу , але очікую відповідь . Подала в хронологічному порядку всі поїздки, які в мене були . Будемо бачити , що з цього вийде .
-
Якщо б проблема була в доходах, відмова сформульована була б інакше . Тут знову ж таки , purpose. Мені так здається ...
-
Може в цьому щось є . як вже не знаю , що думати і як правильно описати ціль поїздки .
-
Візу відкрили з першого разу
-
Можливо проблема з офіційними доходами. Я всього два місяці на новій роботі з мінімальною офіційною зарплатою... але ж по довідці з банку видно що доходи є і достатні щоб забезпечити і поїздку і проживання в Україні
-
Як шкода ... напишіть , будь ласка деталі вашої подачі . В мене вже мандраж перед подачею , завтра йдемо в візовий центр 🙄
-
Не знаю в чому причина ((((((
-
в формі писав "visit'. Всі рекомендації Дмитра Малика враховані і вказані в лисі пояснення.
-
Тілки що отримав листа... відмова ((
-
ціль візиту, що я вказувала