Імміграція до Манітоби
-
Так, я розумію, що є складнощі з викладенням пояснення англійською мовою. Особливо, якщо це робите чи не вперше в житті. Однак, якщо прикласти зусилля зараз, добре все пояснити так, щоб не залишалось навіть підозри, що ви не розумієте мети візиту, то можна отримати візу з першого разу. Ваше пояснення має бути логічною та послідовною розповідлю про вашу мету та що ви будете робити на візиті.
-
Глянув ще кілька листів-пояснення мети візиту... - Отримавши запрошення на візит, ви не стаєте учасником програми MPNP, не починаєте імміграційний процес, не плануєте свою імміграцію. - КУК не допомагає вам з імміграцією до Канади. Все що робить КУК - дає запрошення на Ознайомчий візит, щоб ви приїхали і дослідили провінцію. Так, запрошення видане з погодження МПНП, але це не означає, що ви починаєте імміграційний процес. - У вас не може бути мети іммігрувати до Канади під час Ознайомчого візиту, бо ви їдете на візит з метою дослідити реалії провінції, і можливо у майбутньому ви приймете рішення почати процес номінації. Так, ви знаєте про цю можливість, але не маєте негайного наміру це зробити, бо у вас мета - вивчити провінцію. А раптом ви взагалі після візиту передумаєте? - Ознайомчий візит НЕ ДАЄ вам можливості розпочати імміграційний процес. Подати аплікацію на номінацію провінції ви зможете виключно після отримання Invitation to apply як результат інтерв"ю з офіцером МПНП. У 99% цей документ ви отримаєте вже тільки після того як повернетесь до України. І в більшості випадків через кілька тижнів після інтерв"ю.
-
-
Ми просто вказали Visit у формі 5257. Ще пам'ятаю ми коли з самого початку подавались, до завантаження всіх документів, на початку подачі на візу, там десь був пункт щось типу "інтерв'ю з офіцером". Але це було майже два роки тому, тому це не точно. Зараз відкрили наш Purpose of travel, там вказано: main purpose of visit to Canada is the interview with MPNP officer.. Отримали з першого разу візу на двох Був букінг на booking.com, але потім скасували. Суму вказали 2,000USD. Ніяких довідок з роботи не надавали.. Це все дійсно якось індивідуально
-
Я ще раніше писала, що вибрала other, візу отримала з першого разу. Але ми з чоловіком додавали ще документи з роботи, візи резидентські, контракти , які були ще дійсні майже на 2 роки (NOC від наших роботодавців, де вказані були наші зарплати, дати підтверджених відпусток, pay stubs за останні 3 місяці, довідки з банків куди переводилась заробітня плата із балансом за останні 6 місяців), ще додавали документи на машини, контракт на оренду, довідки зі школи, свідоцтво про народження дитини, квитки батьків, що прилітали до нас на час нашої відпустки, щоб сидіти із дитиною. Ще документи ці загружала не тільки я, але і чоловік, ще також писав мотиваційного листа, та пояснював чому він хоче їхати зі мною. Це тепер звучить якось багато🙈 подавались онлайн, але не в Україні. Візу розглядали тут на місці.
-
Ось,що на сіс написано в guide Details of Visit to Canada Question 1 From the list, indicate the purpose of your visit to Canada: Business Tourism Short-term studies (course or program of six months or less) Returning student Returning worker Super visa — Parents and grandparents Other (medical visit, transit, etc.) Family Visit Visit Note: If you selected “other” in question 1a), provide details in 1b) Provide details. Це для подачі на основі паперовій, але суть в принципі та ж сама
-
Я теж. Немає коментарів щодо цілей. От наприклад, якщо я їду на формулу 1 - то що мені писати? Tourism, other чи visit? Невже це такий прям 100 % шлях для відмови навіть не глянувши в інші документи. Це маячня. Якщо так, то виходить що дальше самої анкети ніхто не дивиться .а це, як на мене, дивно.