Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 298.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Так, але мінус 100 баллів в ЕОІ. Балл вже рахували?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    Спасибі
    1 Reply Last reply
    0
  • t362438744T Offline
    t362438744T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Я спитала, бо зараз більша частина рейсів саме через Лондон і мене це трішки ввело в оману.... Дуже дякую за відповідь, буду намагатися знайти оптимальний маршрут в обхід
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    А у вас колледж після 11 классів, чи після 9?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Piotr Puszka
    wrote on last edited by
    Взагалі-то у мене середньо-спеціальна освіта(коледж), але під час заповнення заявки куает я полінувався і вказав тільки шкільну(11 класів). Тому тепер я намагаюсь відштовхнутись від найгіршого варіанту, що мою освіту з коледжу не приймуть, так як я її відразу не вказав
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Ну при подачі вам будуть зараховуватися роки освіти після отримання аттестату про повну середню. Скільки років коледжу у вас?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Piotr Puszka
    wrote on last edited by
    Після 9. Це на щось впливає?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, София! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Russian_killer
    wrote on last edited by
    Користувач kajaniero, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Якщо надасте до..") не відповідає мові правил чату.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Якщо надасте документы - зарахують
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Никита
    wrote on last edited by
    Зарахують
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Соня👀🇺🇦! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Piotr Puszka
    wrote on last edited by
    Отже, виходить, що 2 роки. А мою освіту в коледжі взагалі зарахують? При тому що я її спочатку не вказав
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Vladyslav Chaklosh! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Це Донецька область) Не россказуй мені тут, тракер)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Никита
    wrote on last edited by
    Що це таке «Ы» ? 🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    народ, є у Манітоби програма з ЕЕ? шось туплю
    1 Reply Last reply
    0
  • t729722890T Offline
    t729722890T Offline
    melpawa
    wrote on last edited by
    Як тоді це розуміти?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Доброго дня або ранку. Пару днів назад хтось питав за знижки для українців від авіакомпанії Лот. Тепер можу поділитись власним досвідом, знижки ще надають , 15 % дорослий та 30% на дитину , ці відсотки вам дадуть коли ви зателефонуєте на гарячу лінію +48225777755, є українською мовою консультант. Спершу формуєте резерв квитків, але не оплачуєте і звоните до них, називаєте номер резерву, вони рахують знижку і виставляють через ваш емейл платіж. Квитки зараз значно подорожчали .Майте на увазі, консультації на Лот українською мовою тільки до 17 години, потім польською чи англійською.
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Eligible applicants - це ті хто в‘їде до 31.03. Пошукайте по цьому чату і ви знайдете повідомлення від віце-президенту КУК.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags