Імміграція до Манітоби
-
Можна брати прозору пляшку води без етикетки, олівець, я брала ще гумку і стругалку.
-
❤️ Дякую міжнародній організації ООН за надання гуманітарної та фінансової допомоги, дали пакет продуктів та 14400 гривень на мене та доньку 👍🏻🤍 @help_mission_bot
-
🇺🇦 Подати заявку на допомогу від міжнародної організації «ООН»💭 • 7200 гривень на одну особу 👉🏻 @help_mission_bot
-
@banofbot
-
Таке ще питання: якщо при онлайн подачі на федеральному этапі буде не вистачати підпису чи сторінки якогось документа , то мені напишуть листа на пошту, щоб я щось додав, чи це відхилення на повну переподачу? І таке : якщо отримав АOR подав на BOWP, але прийшло відхилення, або повернення?
-
Якщо якихось документів не буде вистачати, то вам прийде дозапит на них. У мене, наприклад, не було документа ще з одного банківського рахунку де лежали гроші і лише за одним у нас була недостатня сума для номінації. Я просто якось упустила цей момент, але офіцер прислала запит на підтвердження наявності коштів і я дозавантажила той другий документ - все Ок🤷🏻♀️☺️
-
На федеральному етапі така ж сама подача як і на провінційний. Різниця у перевіряючих. Якщо пройдете провінцію, то далі проблем не має бути.
-
Вибачте, не зрозумів. На федеральному етапі подаються ті самі документи.
-
Добрий день! У мене питання,якщо Ви не проти. У нас с дружиною вже є візи. Дітям немає і не відомо,коли будуть(на горячу лінію дзвонили та на кризову форму писали,все це вже двічі,прогресу нема). Але у нас у дружини та в усіх дітей окрім українського є і литовське громадянство. Як Ви вважаєте,можливо нам є сенс зробити дітям eTa дозволи як громадянам Литви і в'їхати в Канаду зараз? Не чекати візи дітям по Cuaet?
-
так навчання ті самі, але робота за 10 років потрібна історія, на провінційному 5! також туристичні подорожі за 10 р, на провінційному нема такого. Історія сім‘ї всі сестри брати, батьки. Також довідки про несудимість. Там більш розширено все. Паспорти укр і ще багато чого.
-
Ви маєте на увазі якщо через SWM йти? Бо виглядає як ЕЕ
-
я прочитала тільки повну інструкцію до заповнення усіх форм що вказані у списку документів для SWM не ЕЕ. Та вивчила всі необхідні форми що потрібно надати. І з того що бачу то саме так. Можливо коли по факту запонення анкети після номінації в программі буде менший об‘єм або підтягне всю інфо з номінації, в чому не впевнена бо інші сайти та різні різні рівні держорганів, але побачимо. Якщо дойду до того етапу то поділюся досвідом.
-
Так, але ж там всього лиш історія. Документи ніякі не вимагають.