Імміграція до Манітоби
-
Для подачі на ПР після номінації у списку документів (які стосуються досвіду) бачу лише форму у якій ви вказуєте свою історію працевлаштування.
-
Якщо йти через ЕЕ, то все , як вище написали. Потрібно інформацію за 10 років, а не 5 , з довідками від роботодавців, поіздками за кордон ( з цим, до речі, складно, бо в нас вже тих старих закордонниква не було, а вони ще й дати поіздок вимагають, не лише місяць і рік). Чи так само для SWM - не можу підказати.
-
Може це не мені все таки? Питали про SWM. Так от хоч убийте, але в першому закріпленому повідомленні є лише форма в якій потрібно вказати свою історію працевлаштування. Ніяких вимог по підтвердженню досвіду немає серед документів.
-
Доброго дня! Чи можна подаватися на ПР якщо діти вписані в закордонний паспорт?
-
Це, щось неймовірне! Мені потрібно п'ять дитячих паспортів. В посольстві запис не раніше квітня, а скільки часу на виготовлення і пересилку займе?...
-
Ось також дуже детальна інструкція з заповнення алікації на ПР для тих, хто йде не через ЕЕ. Це вже федеральний етап ПІСЛЯ отримання номінації. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html
-
Паспорти виготовляється в Україні, от яй кажу скільки це займе часу