Імміграція до Манітоби
-
Тоді ваше свідоцтво про народження лише. Мені трохи легше, бо в мене залишилося свідоцтво про одруження
-
В мене 22.07.22 почалась робота, але мій аккаунт в payroll пише, що з 28, бо мені повинні були його зробити для мене і в них ніколи не було людей не з Канади на роботі, не знали що з цим ворк пермітом робити Я 10.08.23 подавалась і клеймила рік від 22.07.2022, тепер переживаю бо аккаунт пише, що з 28.07 Але я все одно рік клеймила в серпні, тобто через 2 тижні Перевірте що в вас в payroll пише
-
а ви зарплатню ж з першого робочого дня отримували? з 22.07? тоді думаю все ок бо мені оплачували починаючи з першого, хоча там було по декілька годин на день, бо було навчання перш 1–2 дні, а тоді залишалася на повноцінний 8-ми годинний день в пейролі в мене пише просто проміжок 2-х тижнів за які платили гроші там від 16.10.22-20.10.22. я почала працювати з 20.10 тому не знаю..
-
Класна група до імміграції!)
-
В Донецькій області майже всі села україномовні і вони (не всі 100%, я не кажу за всіх) полюбляють путінізм розмовляючи на українській мові і святкують так зване воз'єднання з рашею вимовляючи тости українською і на фронт пішли за рашу, розмовляючи і зараз українською. До чого тут мова, тут або полюбляють путінізм, або ні. В Чехії бачили чехів, які путіна і рашу підтримують, хоча на чеському розмовляють. То діагноз не пов'язаний з мовним питанням.