Імміграція до Манітоби
-
Я не бачив в житі носорога . Що тепер їх не існує ? Кажу вам , що я бачив там таке . Тому перейшов в групу , де такого не побачити. У кожного свій розум, та право бути там,де він хоче . Я нікого не засуджую,на то є служби ,яким за це платять гроші . Але для себе зробив такий вибір.
-
Ви серйозно думаєте що у цій групі нема таких? Не хочеться ваз засмучувати але серед 7315 людей у цій групі теж є такі.
-
Вітаємо, Oksana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня, пані та панове. Скажіть будь ласка, чи знає хтось, якій є наступний крок після того, як отримуєш провинційну номінацію?
-
Вітаємо, Таня! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаю всіх! 😁 Я впевнена,що серед усіх,хто є в групі ,знайдеться чимало людей,які знають хто буде скоро летіти в Україну/Європу,або сам може буде летіти. Потрібно дуже сильно передати пару дрібничок.Звісно,що в боргу не залишусь😊
-
Доброго дня! Я з сином проходили мед екзам- в липні 2022. Чьоловік в липні 2023. Чи можу я засабмітити на федеральному етапі ці доки? Чи я з сином повинна зробити новий?І взагалі скільки валідні наші мед екзамени? Дякую
-
Таке питания. Я отримав mpnp i вже подався на гавермент три мiсяцi тому. Сьогоднi отримав листа в якому йдеться про refund моїх 500$ від провінції. Ніяких підозрілих ссилок в листі немає. На сайті Манітоби сто раз написано що це був non refundable платіж. Що відбувається?
-
Всім доброго дня! Маю декілька питань: 1. Чи можливо подаватись маючи SJTD на дитину (паспорт вже замовлений, чекаємо) 2. Можливо надати в підтвердження комон ло лише заповнену і завірену нотаріусом декларацію (далі вже чекати на сертифікат і потім його додати) 3. Чоловік працює рік. Початкова посада різнорабочий на будівництві. За останні пів року пройшов навчання на heavy equipment operator (не відриваючись від роботи) отримав сертифікат від роботодавця і йому змінили посаду на оператора важкої техніки/лоудер оператор. Дана посада підпадає під TEER 3, NOC 73400( можна не здавати мову) Питання: чи можна вже подаватися, чи треба за цією посадою відпрацювати пів року?
-
Доброго дня! Дилетантське питання: якщо провінційний рівень пройшов, можуть не погодити на федеральному? Якщо так, за яких умов?