Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Я не бачив в житі носорога . Що тепер їх не існує ? Кажу вам , що я бачив там таке . Тому перейшов в групу , де такого не побачити. У кожного свій розум, та право бути там,де він хоче . Я нікого не засуджую,на то є служби ,яким за це платять гроші . Але для себе зробив такий вибір.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ця група про імміграцію. Комунікація тільки українською або англійською. Ці правила обов'язкові для виконання. Мова має значення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Відволіклась на мовне питання і забула чого зайшла у группу. Сьогодні отримала поштою паспорти, замовляли два паспорта 26 травня у Вінніпегу, а три паспорти 19 червня у Торонто, сьогодні всі п'ять прийшли разом по пошті.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Тут всі нюанси тисячу разів обговорювали.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Borys
    wrote on last edited by
    Ви серйозно думаєте що у цій групі нема таких? Не хочеться ваз засмучувати але серед 7315 людей у цій групі теж є такі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    Якщо ви про особистий кабінет IRCC то у мене також з'явилась така проблема на Firefox, з Edge все працює.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Може у березні 2024 податися на новий перміт з новим паспортом. Я б особисто так зробив, але то моя думка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Oksana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t507085706T Offline
    t507085706T Offline
    Alex Cryfear
    wrote on last edited by
    Доброго дня, пані та панове. Скажіть будь ласка, чи знає хтось, якій є наступний крок після того, як отримуєш провинційну номінацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t161437229T Offline
    t161437229T Offline
    Kat
    wrote on last edited by
    А що буде в березні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Таня! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    До 31.03.2024 потрібно продовжувати перміти, бо потім це буде важко, якщо ви не в процесі імміграції
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Може спробувати. Якщо ще раз треба пройти медогляд, то вам пришлють запит
    1 Reply Last reply
    0
  • t1042120282T Offline
    t1042120282T Offline
    Margo Korenovska
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх! 😁 Я впевнена,що серед усіх,хто є в групі ,знайдеться чимало людей,які знають хто буде скоро летіти в Україну/Європу,або сам може буде летіти. Потрібно дуже сильно передати пару дрібничок.Звісно,що в боргу не залишусь😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t551061843T Offline
    t551061843T Offline
    Tanya Lushpaenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Я з сином проходили мед екзам- в липні 2022. Чьоловік в липні 2023. Чи можу я засабмітити на федеральному етапі ці доки? Чи я з сином повинна зробити новий?І взагалі скільки валідні наші мед екзамени? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Иван
    wrote on last edited by
    А підкажете є десь інструкція як то зробити??
    1 Reply Last reply
    0
  • t781927593T Offline
    t781927593T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Це non refundable для всіх, за виключенням українців. Гроші повертають в ручному режимі. Все ок, гроші на карту повернуться автоматично (в сенсі, нічого не треба додатково робити)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Таке питания. Я отримав mpnp i вже подався на гавермент три мiсяцi тому. Сьогоднi отримав листа в якому йдеться про refund моїх 500$ від провінції. Ніяких підозрілих ссилок в листі немає. На сайті Манітоби сто раз написано що це був non refundable платіж. Що відбувається?
    1 Reply Last reply
    0
  • t319775873T Offline
    t319775873T Offline
    Anna Savchenko
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня! Маю декілька питань: 1. Чи можливо подаватись маючи SJTD на дитину (паспорт вже замовлений, чекаємо) 2. Можливо надати в підтвердження комон ло лише заповнену і завірену нотаріусом декларацію (далі вже чекати на сертифікат і потім його додати) 3. Чоловік працює рік. Початкова посада різнорабочий на будівництві. За останні пів року пройшов навчання на heavy equipment operator (не відриваючись від роботи) отримав сертифікат від роботодавця і йому змінили посаду на оператора важкої техніки/лоудер оператор. Дана посада підпадає під TEER 3, NOC 73400( можна не здавати мову) Питання: чи можна вже подаватися, чи треба за цією посадою відпрацювати пів року?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Черных
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Дилетантське питання: якщо провінційний рівень пройшов, можуть не погодити на федеральному? Якщо так, за яких умов?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags