Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Федеральний уряд перевіряє, чи правильно провінція надала номінаці, перевірка на безпеку, перевіряють достовірність наданої вами інформації (навіть деколи через підтвердження документів, звертаючись до установи, яка їх надала), медогляд. Плюс інші перевірки, про які відомо тільки федеральному уряду ))) Якщо вони будуть мати запитання чи будуть сумніви у достовірності інформації, то вам буде надано шанс пояснити та надати відповідні документи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    1. Так, але для аплікації на ПР треба буде паспорт обов"язково. Поки ви можете надати SJTD, ну і плюс буде свідоцтво про народження дитини як один із обов"язкових документів. 2. Скільки часу ви сommon-law? В будь-якому випадку треба буде надавати докази спільного проживання. 3. Якщо роботодавець той самий, то головне, щоб у employment verification letter вказали нову посаду, тип найму (full time) та дату, з якої почав працювати на роботодавця. Відпрацьовувати ще раз півроку не треба, якщо зміна посади в межах однієї компанії.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Immigration centre - це громадська організація. Ми - волонтери. Інформація, яку надає центр чи ви отримуєте в цьому чаті, базується виключно з читання офіційних джерел та аналізу тисяч різних індивідуальних ситуацій, які ми колективно бачили за багато років, допомагаючи інформацією з імміграцією. Ні центр, ні ми не можемо замінити імміграційного офіцера, який чи яка буде розглядати вашу аплікацію та приймати рішення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Черных
    wrote on last edited by
    Чи правильно я зрозумів, що провінційні номінації - це одне, але федерали можуть мати на це власну думку. Типу "нашо вы там в Манітобі набрали собі далекобійників чи будівельників, як їх і так багато? Не дамо!"
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Я розумію ,але я вже довгий час читаю ,а відповіді не свої питання не маю. А перечитати все фізично не можу . Тому вирішила запитати . Не думала ,що це така проблема
    1 Reply Last reply
    0
  • t319775873T Offline
    t319775873T Offline
    Anna Savchenko
    wrote on last edited by
    Дякую! Дуже мене втішили відповіддю 😀 common-law достатньо: рент більше року, спільний рахунок пів року, але був відкрити спільний рахунок у Німеччині, і йому вже більше року. Сьогодні була в immigration centre то вони сказали, що цього достатньо для підтвердження. Чоловік роботодавця не змінював, тому ок. Ще раз дуже дякую 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Федеральний уряд перевіряє, чи правильно провінція надала номінаці, перевірка на безпеку, перевіряють достовірність наданої вами інформації (навіть деколи через підтвердження документів, звертаючись до установи, яка їх надала), медогляд.Плюс інші перевірки, про які відомо тільки федеральному уряду ))) Якщо вони будуть мати запитання чи будуть сумніви у достовірності інформації, то вам буде надано шанс пояснити та надати відповідні документи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я ж вище написав, що перевіряють.
    1 Reply Last reply
    0
  • t319775873T Offline
    t319775873T Offline
    Anna Savchenko
    wrote on last edited by
    Ні, в immigration centre знаходиться нотаріус що завіряю форму цивільного шлюбу. Більш ніяку інформацію я не запитувала в них. Дівчина з цієї групи підказала шлях оформлення common-low. Я всю інформацію отримую тільки з цього чату! Дякую вам велике за вашу допомогу 🙌 ви робите неймовірну роботу 👍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ну типу так. Якщо ви надали всі правдиві дані, у вас нема незрозумілих деталей, всі документи в порядку, то очікування ПР - це просто довгий процес.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Тобто якщо отримав номінацію. І там все вірно ,немає криміналу і т п. То отримання позитивного результату лише питання часу ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Черных
    wrote on last edited by
    Тобто, перевіряють в основному технічні деталі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ні, не так трохи. Федеральний уряд перевіряє, чи провінція правильно оцінила, наприклад, ваш НОС, чи ви відповідаєте вимогам провінційної програми тощо. З того, що я особисто бачив, це випадок зі знайомою, яка працювала як Account Manager, а провінція надала номінацію їй як Accountant. Федерали завернули
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якщо є тест з мови, необхідна мінімальна сума грошей, ви набираєте 60 балів по self-assessment spreadsheet, то SWO цілком реально
    1 Reply Last reply
    0
  • t435585281T Offline
    t435585281T Offline
    Aksinia
    wrote on last edited by
    Всім привіт, писала о ситуації ще продублюю: заільнили з роботи фул тайм, відпрацювала 10 міс не успішна податися по swm, що мені потрібно для Swo, бали рахувала є 60, з роботи звільнили через проблему нехватки роботи, там скорочення. Мені треба шукати нову роботу фул тайм або я може будь яку шукати щоб подаватись ? Так як пропрацювала більше пів року та документи усі в порядку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Черных
    wrote on last edited by
    ОК. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t161437229T Offline
    t161437229T Offline
    Kat