Українська Манітоба
-
З консульством мабуть ще той квест тре забронювати апойтмент онлайн на сайті і це може розтягнутися на місяці. Тому самий швидкий варіант думаю завірити доручення десь в Онтаріо в нотаріуса і потім там же відразу в ODS ставити апостиль і відправляти все це в Україну. Виникає лише два питання 1)Чи поставить печатку нотаріус якщо доручення буде на укр мові (без перекладу). 2) Якщо все таки потрібен переклад, то де цей переклад робити ? Просто самому і завірити в імігр.центрі в Вінні. Чи для тамтешніх(Онтаріо) нотаріусів потрібно буде якийсь сертифікований переклад і т.д.
-
Ну так… Вся інформація є на сайті Консульства
-
А можна просто в самому Консульстві зробити доручення - і воно вже дійсне без додаткових якихось «рухів»
-
Апостиль потрібен буде на канадський документ, аби легалізувати його в Україні, бо Канада підписала та приєдналась до Гаазької Конвенції 1961 року.
-
Просто робите довіреність у місцевого нотаріуса і робите на нього апостиль. Всьо, більше в Канаді ніяких дій не потрібно Потім нотаріальний переклад вже в Україні (хоч через нотаріуса, хоч через бюро перекладів, неважливо)…і із тим йти до українського нотаріуса, із яким будете вчиняти вже продаж
-
Я продавала авто через довіреність. Але історія смішна: зробила я довіреність зразу на українській і завірила в іміграційному центрі, потім відправила поштою в посольство. І потім вже в Україну, але нотаріус в Україні не бачив цю довіреність в базі бо посольство туди її не внесло… я телефоную в посольство питаю чого? А вони кажуть- а ми і не вносили якщо ви особисто до нас не прийшли … короче українському нотаріусу хватило тільки довіреність і листка якого дали на 10 поверсі (державне підтвердження) перекладеного на українську. Я так і не зрозуміла за шо посольство взяло гроші, і як воно так все пройшло в Україні)))
-
maps.app.goo.gl/HhiohxscmtHWgeUWA?g_st=ic
-
Друзі, підскажіть, якщо я заповнюючи форму на медичну карту, вкажу адресу готелю, я потім зможу її змінити, коли буду орендувати своє власне житло?