Українська Манітоба
-
Критика, яка чогось варта, як правило, коштує немалих грошей і видається за запитом критикованого. Критику, яка ллється просто так з анонімного акаунту, треба слати нахєр, це показник психологічного здоров'я.
-
Це ви Ольгу новоприбулою називаєте? 😅
-
Я колись давно , живучі у дупах світу , де не було ото докторської , зробив олівье з ham . Після того, не розумію взагалі як можна було їсти і полюбляти олівье з варьонкою 🫢
-
І я в бензиновій сфері в Україні не працювала. В швидкій розмові з кимось з українців (тут) я б не знала як те або інше назвати українською, і я б просто ставила англійські слова в український текст, бо так легше (мені, мені коханій так легше 🙂). Якби мені треба було виступити на якійсь конференції в Україні, то я б звісно сиділа, заморачувалась, перекладала б і вивчала всі терміни. А просто заради розмови з людьми, які розуміють англійську - нє, не заморачувалась би.
-
Тільки одиниці. Не всі. Крім того, ви не говорите з ними на їхні професійні теми.
-
Років через 5 ви поїдете провідати Україну і перші дня 2-3 з вас буде вириватися "Sorry", люди будуть перепитувати, а ви будете хвилюватися бо може хтось почує "свиня" або "сука" бо воно все на одну літеру
-
Чому українці третього-четвертого поколінь навіть після 50-60 років в Канаді, можуть чисто розмовляти, а новоприбулі - ні?!
-
Це називається в діаспорі терміном "half напів". Це давно вживаний термін. Однак, вас будуть розуміти тільки люди, які у вашому культурному та етнічному полі в Канаді.
-
Ви бачите те, як хочете бачити. Сприйняття критики різне, як видно.
-
Якщо I have spoken українською all my життя and now English for декілька years, can I розмовляти English and insert українські слова? Is this норм?
-
Ви пробуєте повчати,що по суті те саме.Чи ви цього навіть не розумієте?😉
-
Думаю, особа на роботі собі таке не дозволяє, бо там просто нема української розкладки. А про борщі та Олівʼє, то нащо тоді простір флудом заповнювати?
-
Цілком згодна, сприйняття критики дійсно різне, як і сприйняття манери написання думок різними людьми. Сподіваюсь, кожен з нас знайшов щось корисне в цьому обговоренні 🙂
-
А особливо потрібно задумуватись над постом в телеграмі: правильно підбирати українські слова, якщо в реченні вже слово було використанне то його можна використовувати тільки тою мовою, що воно було використане перший раз
-
Так я ж нікого не критикую 😁
-
Тобто ваш комент можна слати нахєр по вашій логіці,ну скатєртю дорожка
-
Що значить пошукати коли я казав про спілкування а не електронні листи наприклад. Вибачте.
-
Мій аккаунт більше правдивий, ніж ваш😃
-
Це absolutely норм, обнімемось 🥰
-
Це не критика, а критиканство
22 Jan 2023, 08:02
211497/230296
about an hour ago