Українська Манітоба
-
youtu.be/YkJKBK5j2fM?si=GTsYcTILupdLCtSL
-
Супер. Бо я хочу старатись не купувати товари від двох дідів хворих на голову. Але це дуже довго читати звідки воно. А якщо є позначка, то все набагато легше :)
-
А яка логістика з нельсона є? Може важче потім везти то всьо?
-
Канада ніколи не розглядала серйозно економічне відокремлення від США. Кожна провінція це як маленька країна і до не давніх подій провінціям окремо було вигідніше торгувати з Америкою аніж розвивати інші торгівельні напрямки. Це, нажаль, було просто економічно не доцільно. Зараз все почне змінюватись. І я вважаю, що це тільки на краще для майбутнього Канади
-
1. Нельсон 2. Черчіл Короче, я можу помилятись і то тільки ІМХО, але як показала війна в Україні, зруйновану колію набагато легше відновити, ніж прокласти нову. Русня витратила 3 роки на будівництво колії до Маріуполя і коли були зруйновані інші колоії, то вона витрачала до 2-3 місяців на відновлення пошкоджень, тому вважаю, що набагато легше або добудувати 2гу колію прям поряд з тою що є, або підтримувати її у більш менш робочому стані, ніж рубити ліс і прокладати нову 🤷♂️ Ще не забувайте: треба персонал на обслуговування нової колії, депо у самому місті і ще дуже багато чого
-
Та колія, яка зараз до Черчіля, має дуже низьке "вантажопідйомність", і також постійно руйнується через м'який грунт, по якому та колія прокладена. Також, якщо все-таки Черчіль зроблять повноцінним океанським портом, то природа там буде знищена, в тому числі і білі ведмеді та белуги.
-
Ну тут вже не скажу. Якшо так, то ви праві і краще витрати один раз, але зробити нормально
-
Так, це головна умова, щоб всі почали працювати як єдиний механізм. Поки що риторика правильна
-
Сподіваюсь, він мислить як бізнесмен, а не як шизофреник, якому вже нічого втрачати і ніщо не заважає залишити по собі вижжене поле)