Українська Манітоба
-
Привильно індуїст здається
-
Hindu=індус?
-
Наскільки мені відомо, то індус - це більше в контексті релігії, типу той, хто сповідує індуїзм.
-
А як же послідовник Індуїзму?
-
I know that ) my reference was made with respect to the religion and people that follow Hinduism. India is a multireligion and multicultural country.
-
not all Indians are Hindus
-
На освітніх ресурсах - все ж індуси...
-
...""Індуїсти (або індуси) ушановують тисячі богів. Кожний індус по-своєму прагне полегшити свої страждання, що невіддільні від земного буття. Індуси приносять богам дари в храм, здійснюють обмивання у водах Гангу, займаються медитацією.""...
-
Дякую що вказали . Буду намагатися змінити звичку .
-
Сорі, ми будемо виправлятися і наші вибачення вашому чоловікові.
-
Скорочено Індійці 😄 Але насправді це слушне зауваження, серед нас є татари, евреї, є також мішані сім'ї із канадськими indigenous. Тому не забуваємо і стараємося виправлятися.
-
Зі смаком каррі)
-
Пропоную створити чат - індійська Манітоба) 🍛🍁
-
Добре. Нехай будуть "вихідці-з-Індії"...
-
Вдале порівняння
-
наведена вами цитата- про послідовників індуїзму. А дискусія тут- про вихідців з Індії,і не всі вони є індуїстами/індусами. Це як всіх українців називати православними
-
До речі, стосовно виправлення - тут Північна Америка, чорне рабство і все таке, тому політкоректність. Але це мене одного в школі так вчили, що є різні раси - європеоідна, азійська та негроїдна? Типу у нас в Україні не було негативного забарвлення у слові "негр", але для того, щоб нікого не образити, кажу "темношкірий" або якщо вже зовсім правильно - то "афроамериканець". А взагалі в іспанський та пов'язаних з нею мовах negro - це досі чорний колір.
-
та і так видно, що не москаль😁
-
вони самі себе називають або indian або хто з якого штату: bengali, tamil і т.д
-
Ще навчіть "Батько наш Бандера" і точно у Львівську Криївку зможе потрапити😂 Ех, сумую за тим місцем.
22 Jan 2023, 08:02
69449/235280
about a minute ago