Українська Манітоба
-
Є така штука , називається феномен Баадера — Майнхоф, це коли «здається- треба хреститися» 😅ось це трошки є у всіх тих, кому повсюди індійці та філіппінці потрапляються. Статистично їх в 4 рази меньше в Манітобі , ніж українців . Це до куает статистика .
-
Розкажу чесно, я тут рік, працюю в ресторані, намагалася двічі брати українців до нас "за зв'язками ", мій бос у шоці від хамства та нахабності 🙈 каже, що я мабуть, не справжня українка, бо не схожа на них 😅 так і будуй громаду 😭
-
Ну звичайно індійці винні , це ж так зручно .
-
Повністю погоджуюсь з паном Дмитром. Мене теж як не народженого тут із акцентом в англійській взяли працювати в чисто англомовне середовище. Аа точно, то напевне мій дядько був директором 😂
-
Більшість тих, хто приїхали, поки у тимчасовому статусі. Переважна більшість або абсолютна більшість без англійської для менеджерських позицій. На це підуть роки вивчення мови та ставання на ноги. Також приблизно 50-60% з тих, хто прибули поки не знають, чи вони тут взагалі будуть. Будувати якусь "свою громаду новоприбулих" - це нереально, бо вони вже починають інтегруватись з діаспорою, яка тут понад 130 років. Плюс будування громади - це десятиліття дуже важкої роботи.
-
я мав на увазі з тих, що приїхали
-
Про громаду, сподіваюсь, це жарт? Такої підтримки як надала українська громада, не мала жодна етнічна громада Канади ніколи. Ніколи в історії Канади.
-
нема ще багато українців менеджерів - це клопіт. і ми білі. на англо-саксах злість не можуть зігнати - тому зганяють на українцях. і це міф, що в усіх індусів добра англійська. часто так не є і ще з їхнім акцентом.... але висновок правильний - потрібно формувати свою громада, яка не формується
-
Подивіться по Волмартах. Певно, 90% менеджерів магазинів у Вінніпезі європейської раси, а рядові працівники багато з visible minorities. Значить не працює ваша теорія
-
Для мене особисто зі всім цим «індуси та філіппінці» тільки один висновок - вони дружні , і один за одного стоять . В моїй особистій системі приорітетів - це величезний плюс тій комюніті, вчитися і ще раз вчитися .
-
мається на увазі і що обоє "з вулиці", але якщо індус-менеджер побачить свого ж індуса, то надасть перевагу йому.
-
В цьому випадку, якщо є професійні скіли одинакові, то референс від працівника може зіграти позитивно. І це є окей.
-
Добре дякую
-
Де дірект депозит. Схоже, що цю форму обробили до того, як інші форми. Тому просто зареєструйте директ депозит через свій банк. Ось відео-інструкція www.youtube.com/watch?v=75LEm7QLtZM
-
Тобто в більшості високооплачуваних сферах від цього отримують перевагу саме люди як ми!
-
Ну так то зрозуміло, якщо дві людини однаково скіловані, але одна людина з «вулиці» а інша рекомендована кимось вже з роботи - то рекомендація буде плюсом . Я просто не розумію чого це так всіх шокує , де не так ?
-
Так і є, тому в переважно білих-англосаксонських корпораціях намагаються внести більш різноманітності і хоч час від часу наймати чорних, жінок, голубих, китайців і тд
-
Доброго вечора Хто отримував такого листа у відповідь на виплати?тільки прилетіли і яку декларацію треба подавати?дякую
-
практика фаворитизму, зокрема етнічного, в Канаді є очевидною і в різних формах. звісно, ніхто не буде працювати у мінус, але при виборі між кандидатами одного рівня, перевагу отримає "свій".
-
Тю та я то що, я ж і кажу - не плутайте 😂
22 Jan 2023, 08:02
81784/231572
less than a minute ago