Українська Манітоба
-
Повністю погоджуюсь з паном Дмитром. Мене теж як не народженого тут із акцентом в англійській взяли працювати в чисто англомовне середовище. Аа точно, то напевне мій дядько був директором 😂
-
Більшість тих, хто приїхали, поки у тимчасовому статусі. Переважна більшість або абсолютна більшість без англійської для менеджерських позицій. На це підуть роки вивчення мови та ставання на ноги. Також приблизно 50-60% з тих, хто прибули поки не знають, чи вони тут взагалі будуть. Будувати якусь "свою громаду новоприбулих" - це нереально, бо вони вже починають інтегруватись з діаспорою, яка тут понад 130 років. Плюс будування громади - це десятиліття дуже важкої роботи.
-
нема ще багато українців менеджерів - це клопіт. і ми білі. на англо-саксах злість не можуть зігнати - тому зганяють на українцях. і це міф, що в усіх індусів добра англійська. часто так не є і ще з їхнім акцентом.... але висновок правильний - потрібно формувати свою громада, яка не формується
-
-
Networking це коли познайомився з робітником, сказав менеджеру «о, я балакав з Джоном, він мені розказав про вашу круту програму. Мені цікаво дізнатись більше про те як ви робите ХУZ», і менеджер думає, «о, видно людина цікавиться, постаралась». Nepotism це коли кум закриває очі на погане резюме і наймає вас бо ви рідня. Дуже різні речі. Нетворкінг це приреквізит будь якої хорошої роботи. Непотизм це нездорова практика від якої страждає компанія.