Українська Манітоба
-
Ну і звичайно треба заохочувати щоб більше води пив! Ну він і так в мене пив як кінь 🐴🥰 Думаю тепер може яку поїлку купити? Шось такого плану…
-
Ну мій Акану їсть. Українські мої їдять роял канін. Годую міксом сухий + вологий. Домашнім кращє не треба годувати без нормально прописано меню від ветеринара, бо ти не зможеш підібрати так баланс корисних речовин що йому треба. Взагалі бувають корми для котів з такими проблемами, тільки не знаю вони по рецепту в Канаді чи нє. П.С. і шось канадський роял канін мені пісець не подобається, вони його наче блін з аліекспресу сюди завозять, взагалі не такий як той що в Україні продається
-
Так а що в рибі поганого
-
А мені казали оті курячи шиї їм навіть сирим не можна, типу все одно кістки 👀
-
Взагалi, я виню себе, за те, що у Сугроба були проблеми з камiнням, навiть то були на камiння, а пiсок плюс кров. Чого виню себе - я давала рибу, без кiсток, але рибу плюс купляла рибнi консерви для котiв. Доречi дорогi, вони дуже подобались йому. Але це не виправдання.
-
В порівнянні з ендо абсолютно все норм)
-
Для «не тільки мʼякої їжі» у нього зараз freeze dried chicken hearts, він їх гризе, бо ще малий. А потім як підросте підуть йому сирі gizzards (їх жувати не пережувати 😂), а як взагалі виросте - chicken necks (стукнуті відбивачу ой трохи) та wing tips. Як treats. Під наглядом! І обовʼязково raw. Варені кістки можуть splinter і завдати шкоди.
-
Мій все робить щоб хворіти Нормальну їжу не їсть, ба більше, не п'є Я поставив вже 5!!!! мисочок з водою по всій хаті А от ні, а мучати шприцем заливати не хо
-
Зрозумів тепер Ну мій хоч рибу не любить Та навіть рибні косерви
-
А, дякую
-
Why feeding fish to a cat is not advisable: Fish is not a regular part of a cat’s diet, so please try and limit feeding fish to once or twice a week. Feeding smaller types of fish a couple of times a week for omega 3 is fine, for example Sardines, and Herring. Fish found in commercial pet food is for the most part low quality. Please read the following links pertaining to feeding fish to your cats Why Fish is dangerous for Cats - littlebigcat.com/why-fish-is-dangerous-for-cats/ Why fish is bad for your cats - catsndogsnaturally.com/why-fish-is-bad-for-your-cat/ Eight Strikes Against Fish Feeding - catnutrition.wordpress.com/2007/09/22/eight-strikes-against-fishy-feeding-for-cats/ Neurological changes in cats following long-term diet of mercury contaminated tuna - link.springer.com/article/10.1007/BF00687167 Histamine Toxicity - www.aaaai.org/conditions-treatments/related-conditions/histamine-toxicity Where to dispose of millions of dead Salmon - truthaboutpetfood.com/where-to-dispose-of-millions-of-dead-salmon/ Mercury concentrations in wet and dry cat and dog food www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0377840116309257 Mercury concentrations in Wet and Dry Cat and Dog Food Concentrations of Concern Adriel Luippold, Mae Sexauer Gustin* Department of Natural Resources and Environmental Science University of Nevada Reno.. Corresponding author: Mae Sexauer Gustin Table SI1. Mean concentration of Hg in wet and dry dog and cat food. Blue highlight indicates concentration of concern, and orange highlight different lots of the same food. (See image)