Українська Манітоба
-
Внесла зміни в декларацію стосовно оренди апартаментів +525$ Це ж як можна такі гроші було пропустити😡
-
-
Я дивилась, то дешевше, ніж зараз платимо. Завдання ще ускладнюється наявністю кота і хочется пралку з сушилкою в квартирі 😅
-
Я вже втомився , допоможіть будь ласка,або ссилку на відео де як заповнити гостеву візу новорожденої дитини у Канаду, з Європи , по паспорту українець . У батьків е вже відкритий ворк перміт.захожу на сайт і далі ступор , підкажіть будь ласка шановні.дякую.
-
Я жила на 1750 Pembina рік. Було супер, ніякого криміналу не було. І ще я не мала авто тоді, і гуляла там вечорами одна, вже темно було, я не боялась ніколи. Ніколи не було ніяких прецедентів. Будинок був над дорогою, але вікна були на другу сторону. То дороги не було чути
-
Дякую, трошки заспокоїли мене)
-
Я в тому районі навіть на машині боюсь більше 10 хвилин стояти, без вікон залишишся з 90% шансом 😅
-
Чи є у когось контакти сейлс менеджера чи представника Bell , цікавлять офери на домашній інтернет?
-
Там якщо вглибину від самої пембіни здається не так погано, гарні домики часні. Але якщо апарати прям на пембіні, яб без підземного паркінгу не наважився ставити. Я це я живу у даунтауні фактично, тут стільки битих машин не бачив 😅