Українська Манітоба
-
Шкода Зеленський на найвищому рівні не працює с китайською владою.
-
Чи буде той диплом з Австрії рівнозначний диплому здобутому по тій же спеціальності в Канаді? Наприклад, в мене є знайома, яка зараз тут по CUAET, має ступінь бакалавра журналістики здобутий в університеті Саутгемптона, Англія. Її диплом рівнозначний диплому бакалавра здобутому в університеті Манітоби, наприклад?
-
Робота для сімейної пари
-
Ваш щомісячний платіж за страхування буде залежати від вашого віку, суми, на яку ви хочете застрахувати своє життя та терміну, на який ви хочете застрахуватися. Шкідливі звички та хронічні хвороби теж мають свій вплив, якщо не помиляюсь. Можу порекомендувати агента, через якого ми робили страхування. Мене влаштували умови, які він запропонував за страхування двох дорослих особи, на сайтах я подібних умов не бачив.
-
Варіантів страхування є багато, і умови різні. Може бути лише для критичних випадків, може бути як накопичувальне і тд. Якщо немає ніяких хронічних хворіб, сімейної історії захворюваннь і будете готові пройти медичний тест, то дешевше можна знайти. Найкраще все детально обговорити з брокером, щоб вам підібрали. Якщо у вас є медична страховка з роботи, то перш за все говоріть з тією компанією, у них має бути найдешевше додати це до існуючого полісу
-
Ось є наша людина в страховій сфері