Українська Манітоба
-
Я вже почав переживати, шо гуси прилетять , а снігу нема 😄
-
Ст віталь знаю, непоганий район.
-
Всім привіт! Хтось живе на Пембіні? Нормальний район? Памʼятаю колись обговорювали тут в чаті, що не дуже безпечно і розбивають машини, як там зараз?
-
В районі Університету, трошки південніше, подивилась там кілька непоганих квартир, але засумнівалась, бо памʼятаю, що скаржились на кримінал.
-
Мені головне, щоб машину не побили, ну і маніяки теж не бажано 😅 Сподобалось, що там гарно розвинений громадський транспорт.
-
Хто хоче побувати на громадських слуханнях щодо побудови комюніті центру, то ласкаво прошу South Winnipeg Recreation Campus Open House Set for March 22 Construction of the highly anticipated South Winnipeg Recreation Campus is set to begin in 2026, and residents are invited to an open house to learn more about the project. The event, hosted by city staff, will provide an opportunity for attendees to view the design plans, speak with the project team, and share their feedback. 📅 Date: Saturday, March 22, 2025 ⏰ Time: 10 a.m. - noon 📍 Location: Bison Run School, 60 Frontier Trail 🔹 Format: Drop-in (come and go) Residents who have questions or require accommodations to participate can contact city staff at 204-986-4243 or [email protected]. Additional details and a feedback survey are available online at: 🔗 engage.winnipeg.ca/south-winnipeg-recreation-campus
-
Ооо, я той район також розглядаю 😅
-
Живемо вже більше року в Бріджвотері. Оце він десь там де ви описуєте. Тихо, спокійно, олені, зайці, гуси і хіба койоти. Багато сімей з дітьми тут. За весь цей час лише один раз чула щоб хтось до машини поліз уночі. Ну і з найекстрималтнішого то оте та минулорічна історія зі студентом в універі, який з ножем ходив. А так оди хочеш ходи тут, тихо і спокійно.
-
Мы зараз живемо в чудовому районі, дуже спокійно себе почуваю, але дорого і віддалено від усього.
-
Я не чула випадків розбивання машин, для себе той район розглядала, коли шукала житло. А якісь одиничні випадки можуть траплятись будь-де. В мене знайомі житло знімали на Cambridge street, у River Heights, то старий дорогий район, де є будинки по мільйону й більше. То через тиждень після заселення зʼявився якийсь зомбі під будинком, бився в двері, кричав, погрожував. Викликали поліцію ( яка приїхала через 3 години і сказала, якщо швидше, то дзвоніть і кажіть, що бачите в нього ніж). До того часу він вже пішов. Потім приходив ще 2 дні підряд. В результаті вияснили, що до того там якісь квартиранти жили до них сумнівні і то їх дружбан обкурений.
-
Так, мені через це там і сподобалось, чула, що це зручно.