Українська Манітоба
-
Це жесть . Я знав ,що вони жорстокі ,бо якось була інспекція в китайському порту (який потім через пару днів вибухнув ,після того як я покинув його ). Там був строковик ,він сидів у будці (вірніше стояв ,бо не було стільця),криша в будці протікала,він був завжди голодний і просив хліб у нас ,бо казав що вже не може на ногах стояти ,і по його словам ,вони харчувалися двічі на день ,вони так по 12 годин стояли . Казав що це нестерпно ,що там дідівщина і вони солдатів строковиків за людей не тримають ,він знав англійську ,що дуже дивно . Порт називався Порт Гуанчжоу чи щось схоже ,величезний порт ,мабуть найбільший ,що я бачив в житті .
-
Ні Не можу знайти, ми вже обговорювали це Я був засмучений
-
Авжеж🙏
-
В Вінніпезі теж такий вже йде
-
Снігопад буде протягом години, каже айфон)
-
ой, ну трошки весняний сніжок)) я вас прошу. Гуси вже назад не полетять! всьо, весна!
-
Китайські журналісти з телеканалу «Phoenix TV», які увесь цей час знімали події виключно з боку рф, раптово зняли репортаж з української сторони фронту. Хто тут шарить та може коротко, дуже стисло розповісти про що мова...дивно чого раптом вони до ЗСУ приїхали та й ще цікавіше чому їм дозволили
-
То щоб гусі свіжі були🌝