Українська Манітоба
-
Ми купляли перший будинок інспекцію не робили в disclosure не було вказано що в нас на горище знаходиться knob and tube, поняття не маю знала наш рвєлтор про то чи ні 🤷🏻♀️ Але то наша проблема що ми не зробили інспекцію, пізніше самі дізнались - сюрприз 🤦🏻♀️
-
Ну ріелтори ж бачать, яка конфігурація будинку є по паперах і по факту. Також вони мають доступ до історії продаж того будинку. Мені навіть один ріелтор казав, "ось у мене тут пише, що цей будинок використовувався для вирощування марізуани і був тут арешт."
-
При продажу всі заповнюють Property Disclosure Statement, як що продавець того не вказав, я не зовсім розумію як рієлтор про це має знати? Я не захищаю рієлторів якщо що:)
-
Ну на пряму без рієлтора важко купити, хіба шукати приватний продаж…та і при покупці ви ж не платите рієлтору.
-
Канада, на жаль, не user friendly, не країна креативу, легких відносин, спрощення правил, скорочення процедур і не керується здоровим глуздом. Тут є прописані індивідуальні алгоритми, схеми і правила, хоч і криві, але заточені на заробіток окремих інституцій. Тому їх треба слідувати і дотримуватись, інкаше грозить additional penalties, fees, lawsuits, bankruptcy, etc.
-
Ну Василь при покупці люди не платять рієтору якщо купують без свого рієлтора…всі гроши отримує тільки один рієлтор тоді, той хто продає і платить йому продаюча строна.
-
Саблет: Перездаємо нашу однокімнатну квартиру на 100 Princess Street Доступно для заселення з 1 квітня або раніше! Основні характеристики: ✔ Історичний шарм: Квартира в стилі лофту з відкритою цегляною кладкою та сучасними оздобленнями. ✔ Гардеробна, Пральня в квартирі, Посудомийна машина ✔ Дозволено утримувати тварин (в тому числі великих собак), доступність для людей з обмеженими можливостями, ліфт, система безпеки, будівля для некурців та фітнес-центр. ✔ Комунальні послуги включено: Вода та кондиціонер. ✔ Без паркувального місця на території. ✔ Чудовий менеджмент Деталі оренди: 💰 Місячна плата: 1 275 доларів до 30 вересня 2025 року, з можливістю продовження оренди. 📩 Напишіть мені в приват, щоб дізнатися більше деталей або домовитися про перегляд!
-
Окей хто отримує гроши якщо я купую без свого рієлтора, просто звернулась до рієлтора якій продає будинок? Для прикладу ми купляли першу хату: побачили будинок подзвонили рієлтору який був вказаний в рекламі, через нього купили…з ким він тоді ділиться якщо ми не мали тоді свого рієлтора? То що вони ділять між собою я це знаю, коли продавали хату: так наш рієлтор продавав з допомогою другого, комісію поділили попалам, це зрозуміло…