Українська Манітоба
-
Щодо України. Один дядько, який тут живе вже дано, купив ділянку землі, старі сади, 7 чи 10 га, в Долинському районі Франківської обл, засадив все грецьким горіхом та ще якимось, вроді фундуком, вже не пам'ятаю точно. По мірках Канади, то інвестиції були невеликі. Це все зробив ще 8 років тому. З 2022 року збирає урожаї (ясно, що не сам, бо він із сім'єю тут, а родичі у нього у спілці). Планує після війни і як досягне віку 55 щасливо піти на пенсію і буде жити від такого доходу. Таких різних історій із "інвестуванням на пенсію" знаю кілька, люди не бояться купувати нерухомість в Україні чи навіть там починати бізнес. Головне, мати довірену особу.
-
А з легалізацією цих грошей в Канаді як бути? Чи підійде, наприклад, договір купівлі продажу?
-
Перекиньте трохи і до нас)
-
-
Чому це про лише мене? По перше, якщо ціна нерухомості почне падати, буде велика криза в секторі і цілому економіці Канади. Це не добре ні для вас, ні для мене, ні для кого. Роботи у constructions зникнуть, і половині новоприбулих прийдеться шукати нові заробітки. Окрім того, Це в цілому для Канади краще, оскільки більшість людей має основні заощадження на старість саме у нерухомості. Якщо їх заощадження впадуть у вартості, основна тяга впаде на державу (тобто мене з вами як платників податків).