Українська Манітоба
-
Всім пррвіт🌸 Маю ось такі креветки. Чесно взяті кілька штук і більше не можу їсти. Інші не торкалася. Сьогодні останній день, щоб доточити. Якщо Вам нічим зайнятися сьогодні ввечері і хочеться чогось такого, можу віддати за посмішку. Всім приємного вечора🤗
-
Випадково натрапив на такий коледж. Якщо чесно, то перший раз бачу, щоб освіта Nursing assistant коштувала більше, як цілий рік у медичній школі. Tuition for medical school at the University of Manitoba in Canada is approximately $12,500 for Canadian and permanent resident students. www.robertsoncollege.com/programs/nursing-assistant/?location=winnipeg&format=in-person
-
📢 Поки одні шукають сенс життя, а інші – другий носок, ми знаємо, що шукати: ПРАВИЛЬНІ ВІДПОВІДІ! 🧠🔥 😏 Вже цієї суботи знову ламатимемо голови, сперечатимемося, хто правий, і дружно дивуватимемося: «Та як же ми цього не знали?!» 🎯 Команди збираються, соло гравці виходять з тіні – ще є шанс вписатися! 👉 Не баріться, реєстрація тут: t.me/quizlabWPG
-
А мені колись хтось тут казав що немає дешевого навчання у меді, 50 тисяч/рік навіть для громадян😀 А я ще думав дивно це, але за медецину нічого не знаю то не став сперечатись🤣
-
Посоліть їх і будуть ок.