Українська Манітоба
-
Ви тоді хоч скажіть приблизно, що шукаєте і в якому діапазоні, бо я просто живу 24/7 в цьому. Ще плюс рієлтор щодня закидає варіантами)) Хоча зі мною не легко... Він вже сьогодні мені сказав таке: Я за вами не встигаю. То ви за 200 хочете, то за 450 питаєте 😂
-
В мене знайома вчилась там на MLA, робить зараз в нашому хоспіталі в лабораторії, ціни там космічні 😵💫 Nursing assistant можуть взяти і без сертифіката або з HCA сертифікатом.
-
Це дуже круто придумано!
-
Наталія, а з тобою дорослі більше люди вчилися чи курчатка зі школи тільки?)
-
В коледжах так побудоване навчання, що ви маєте багато практики і швидко зрозумієте чи воно вам подобається, чи ні. І можна легко перестрибнути на іншу спеціальність і перенести кредіти. Так само, якщо ви раптом вирішили вивчити іншу спеціальність, то кредіти за загальні предмети вам зарахують. А без них основні предмети займають набагато менше часу. Ну і саме навчання не захмарних грошей коштує. Завжди можна податись на Manitoba Student Aid
-
Диапозон був ого-го!🤩 30 дівчат було в групі, від 18 до 50! Пару іммігрантів, з Китаю жіночка, українка дівчина 18 років але її батьки в 12 років в Канаду привезли і я, остальні всі канадці:)
-
Так буде правильніше 😅 Всім привіт, я таролог із Вінніпега! Розбираю найважливіші питання: 🔮 Коли закінчиться зима? (карти кажуть: «чекай хуртовину у квітні») 🔮 Чи можна ходити по даунтауну без пригод? (тільки якщо ти сам таролог і вмієш передбачати атаки бомжів) 🔮 Чи виживе твій ніс при -40°C? (карти показують ампутацію) БЕЗКОШТОВНИЙ перший розклад! Але якщо ти ще тут після першої зими, то ти і так усе знаєш.
-
www.facebook.com/share/v/1HehSEkP8f/