Українська Манітоба
-
От я тут з родиною вже майже 2 роки,і +- розумію скільки треба заробляти для комфортного життя,і отримав номінацію вже і от думаємо а чи хочемо ми тут жити,бо курва жити в далі від родичів і друзів,холодно 8 місяців,грязно,інший менталітет,без авто як без ніг,+дебіт з кредитом не сходиться і думаеш а нащо воно усе тут. Якось так
-
Ну ось тому і кажуть в мене робота дом Сейм щіт
-
Вважаю що це і мають на увазі. Бо є люди і по вихідних нікуди, прогулянки якісь не рахуються
-
Ну в мне ситуація не знаю чи гірше чи ліпше): півтора року тут, на номінацію тільки подався, тиждень тому тільки LLA отримав. Геть повільно все в мене, тому думаю або не вийде нічого, а бо сам поїду А може воно найкраще 😂😂😂😂 Сеанс ниття завершено 🤓
-
Корочє, чим більше я над цим думаю, тим більше мені здається, що люди, які кидаються зневажливо оцим «дім-робота», мають на увазі насправді відсутність свободних, залишкових грошів, які можна вільно тратити на якісь додаткові розваги, без яких (розваг) цілком можна жити-не-тужити. І це не про фізичні походи кудись за межі дому, не обовʼязково. Наприклад, комусь прикольно витрачати сотні доларів а місяць на відео-ігри і шпілити в них весь вільний час - ця людина пересувається «дім-робота», але і не хоче нікуди йти, якщо це не Плейстейшен )) Або хтось витрачає сотні доларів на покупку нових суконь та туфельок щомісяця просто так, бо це задоволення, а не тому, що носити нема чого бггг
-
Додам - і хер куди виїдеш . Щоб не за всі гроші світу , та щоб був сервіс. Або хочаб щоб сервіс був на рівні витрат . Я розумію місцевих , які дійсно нічого не бачили у житті , і ото club the village , для них то розвага . Або торгівельний типу поло парку - верх бажань . Мовчу вже про той парк розваг 🌚 Якщо бачив у житті щось інше , і знаєш скільки воно коштує , так в іншій частині світу - але гроші є гроші . То тут вже трошечки приходе той діссонанс ,типу навіщо тут так вкалувати, може ну його нахер ? Так що я розумію вас сповна, особливо за 8 місяців зими , та додам - 4 місяця вітру 😂
-
А буває таке, що інше бачив, подорожував багато, всю Європу обʼїздив, і хоба - норм себе почуваєш в селі-Вінніпезі? Нє, не може бути такого? Всі, хто тут щасливі серед іммігрантів - то люті необізнані селюки, які світа білого не бачили і приїхали з якогось Зажопінску?