Українська Манітоба
-
Ділюсь враженнями та підказками куди піти у «скучному» Вінніпезі. Вчора ми з колегами ходили на кінні перегони в Assiniboia Downs. Дуже гарно провели час. Можна робити ставки, навіть 2 дол., це дуже весело. Є місця де купити поїсти, типу кафешок, і випити пива/вина. Одразу скажу, що то не лакшері кінні перегони, як у фільмі Красотка з Джулією Робертс 😂 де вони всі в капелюхах та білих рукавичках (бо може я спочатку так і думала 🫣, дякую Анні, що підказала що то не так). Короче, всім раджу для різноманіття свого скучного життя сходити туди. Я була на такому перший раз, і мабуть піду ще :) Там бачила і день народження та інші івенти святкують.
-
Дякую Подивимось, може єнот лакі, і все вийде
-
Так, дуже смачне все. Бутерброди з червоної риби, шашлички з червоною рибою, купа фруктів. Креветки як коні, і багато. Це те що я їла ☺️ Але не знаю що то коштує, бо платив менеджер наш
-
А що таке бідність? Я так думаю, у різних країнах це різні поняття. В Україні бідність коли їси лише хліб. В заможніх країнах можешь підти в фуд банк, можешь приїхати в фуд банк на машині. І вважатися бідним. В одній країні бідні їздять у відпустку до Польщі/Болгарії бо це дешевле ніж готелі вдома. І по ресторанам ходять лише закордоном, бо так дешевле. В іншій країні бідні навіть не мріють про закордонні відпустки.
-
Відпустка здорової людини