Українська Манітоба
-
Доброго ранку. Чи є там вже черга до консула? Може хто бачив🙂
-
Дякую
-
Бачив сюжет як чувак аіртеги закинув в машину і знайшов її в контейнері у НС. Викликав копів і каже, ось моя машина крадена, діставайте, а вони такі, не можем 🤷♂️😅🥲 Короче поїхала вона в Дубай…
-
Я десь чув що нащі українці так машину кредитну відправили в Європу та звалили. Цікаво, фейк чи дійсно таке було😁
-
Це було в Монреалі, він приїхав до порту з поліцією, а вони сказали, що не мають права відкривати контейнери, бо це не їх зона відповідальності 😄
-
Так, нажаль є така проблема. У мене в компанії кожного року є тренінг про fraud. Приватні бюро, діючи поліцейські розповідають, про різного роду махінації у Канаді. Так от розповсюджена тема, коли шахраї беруть 3-4-5 автівок у кредит та відправляє контейнером у Європу. Можливість зробити щось після цього рівна нулю.
-
Машина надто дешева, щоб її кудись вести. Напевно вкрали покататись або у гараж на запчастини загнали
-
Ну якщо десятки наших набрали кредитних карток, ноутбуків, телефонів та звалили, та ще все на себе. Не здивуюсь якщо хтось «схємку» віришів і з авто зробити🙂
-
Cash Flow: прокачай свою фінансову грамотність у захоплюючій грі! 🎲 Чи чули ви про гру Cash Flow? Багато хто про неї чув, а дехто навіть бачив 👀 Про що йде мова? Cash Flow - це настільна гра, схожа на Монополію, але з однією суттєвою відмінністю: вона вчить фінансової грамотності! Що ви отримаєте: • прокачаєте свою фінансову грамотність; • навчитеся отримувати пасивний дохід; • дізнаєтеся, що таке фінансова незалежність і як її досягти; • зрозумієте свої сильні та слабкі сторони у фінансах; • розберетеся з фінансовими звичками, як позитивними, так і негативними; • спробуєте стратегії управління фінансами, на які страшно наважитися в реальному житті. Хто може грати? Ця гра для всіх, хто хоче: • навчитися керувати своїми фінансами • поповнити коло знайомств амбіційними однодумцями • добре провести час Коли і де? • Дата: Пʼятниця, 28 червня • Час: ◦ 14:30- Правила для новачків ◦ 15:00 - Початок гри • Місце: буде повідомлено учасникам • Зайнятість: 4-5 годин ‼️ Як взяти участь? Напишіть мені в особисті повідомлення, щоб записатися! ✍️ Вартість: Безкоштовно! Не пропустіть цю чудову можливість прокачати свою фінансову грамотність у захоплюючій грі!
-
А мені подобається, що воно в пʼятницю о 15й годині 😅 Прокачуєм грамотність, тільки для тих хто сидить вдома 😂