Українська Манітоба
-
Я про те, що ви купили BMW і ваш premium був умовних $200, потім у вас і ще кількох людей вкрали автомобіль і на наступний ваш автомобіль BMW premium вжe $300.
-
Російська також не заборонена з декількох причин, якщо цікаво - напишіть в особисті, щоб не засоряти чат черговим обговоренням мовного питання (учасники нам за це не подякують) 😄 А з приводу росіян, ми їх не запрошуємо, не уявляю, якщо чесно, щоб вони прийшли (особисто у мене немає знайомих росіян, і, до того ж, запрошую я виключно в українських групах)
-
Я в родині розмовляю російською. В україномовному середовищі - українською(це якщо вас цікавлю я персонально). З приводу гри, то її, навпаки, проводжу українською (правила, пояснення і тд). З учасниками, що говорять російською, - можу відповідати чи пояснювати російською. Тому й кажу - мовних обмежень не встановлюємо. Хто якою мовою говорить - нехай говорять, абсолютно up to participants.
-
Купить в звичайній аптеці over-the-counter мазь Polysporin вона і ранозаживляюча і обезболює…
-
Я так змерз 😢
-
My favorite) Але я не знав що можна і тваринам його
-
А якшо машина в лізингу? Страховка покриває не всю вартість 😔
-
Якшо бути точним, то ось
-
Наскільки я памʼятаю, то він саме його знайшов на потязі який стояв десь на стоянці з вільним доступом
-
Вибачте, неправильно висловився. Я мав на увазі, момент щоб не залишитись винним і не платити за лізинг, при тому що авто буде в умовному Дубаї або ще де по світу.
-
Я робила дуже просто. Написала у звичайні формі, дуже багато прикладів в інтернеті, написала на українській мові та самостійно переклала на англійську, і пішла до іммігрант центру і обидва документи мені там завірили, і українську версію я відіслала в Україну Укрпоштою, ішло місяць, все спрацювало.