Українська Манітоба
-
Не проблема зібратись о 18, але сидіти до опівночі доведеться 😄
-
Мовних обмежень не маємо
-
Доброго ранку Чи зможу я десь купити Левомеколь? Чи може хтось щось порекомендує. наш кіт розчесав собі ранку, побачила щойно. Чи є якісь спреї для таких проблем чи мазі? Були у ветеринара минулого тижня все було гаразд. Нести його знову – у нього буде стрес знову, і він важить 11 кг.
-
Добрий день! Я ще цього не робила, тому не знаю, як це спрацьовує, але мені університет написав, що можна видати довіреність і через Дію (мої документи про освіту згоріли разом з квартирою в Ірпені, тому це буде видача дубліката)
-
Я бачу, що ви не можете пройти повз мої повідомлення 😄 Article: nowtoronto.com/news/a-toronto-man-tracked-his-stolen-car-to-dubai-after-a-thankless-province-wide-police-chase/ Дивіться screenshot, вичерпно? Про які «всі» контейнери йде мова? 20-30 см похибка у AirTag.
-
Друзі, може зараз хтось потребує працівників? Чоловік шукає роботу. Англійська погана. Але багатий досвід: водій 5тонн форкліфт/ встановлення пожежної сигналізації/ заводи, фабрики тощо.. Напишіть , будь ласка, в особисті, якщо у когось є вільні вакансії на підприємстві.
-
"Відкривати контейнер" це дуже складно. Контейнери не стоять так собі по одному десь у порту. Як правило, вони стоять "стелажами", коли готуються на завантаження у корабель. і доступ до одного надзвичайно обмежений. Тобто щоб знайти саме той один контейнер, потрібно розібрати ще з сотню щоб підібратись до нього. Це фізично і практично майже неможливо.
-
Можна шукати тисячі відмазок але є факт - контейнер подорожував Канадою, його локація постійно відслідковувалась і передавалась поліції, а в кінцевому результаті всі запхали голову в пісок і машина стоїть на продажі в UAE.
-
Як скажете 😁 Думаю, якби ви були на місці власника авто, то ваша риторика була б іншою 🙂
-
Ви перебільшуєте свою значимість, порахуйте скільки ви повідомлень постите і на скільки з них я відповідаю, і зрозумієте, що я спокійно прохожу повз більш ваших коментарів Я читав іншу новину, але навіть в вашій, порт монтреаль згаданий після , того як вони ідентифікували на приватній станції залізниці і залізниця їм не відповіла (яка має тут специфічні права) Тому ваше твердження всі запхали голову в пісок не коректне
-
www.ctvnews.ca/autos/drive-one-of-these-vehicles-you-may-pay-37-per-cent-more-than-average-insurance-costs-due-to-thefts-1.6906181
-
Ну так, нащо паритися, просто insurance rates піднімуть на 20% та й по всьому, проблема вирішена 🙂