Українська Манітоба
-
Доречі, він показує розклад так само як і в додатку …принаймні на ті маршрути, якими я частіше всього літаю
-
Почитайте в самому agreement скільки зараз платять на старт:) www.manitobanurses.ca/resources/collective-agreements
-
На старт в рік десь буде $60К якщо LPN, або $80К якщо RN при умові фул тайм годин:)
-
Це погодинна ставка
-
Тут розписані зарплати в залежності від стажу
-
Ну може кому і реально 😁 Мені було нереально 🫣особливо перший рік, програма бізі, задають багато писати ✍️ читати, тести нон-стоп, другій рік я вже підробляла пару годин в магазині, було трохи легше… Summer break був тільки 8 тижнів, теж дуже не наробишся:(
-
Ну не знаю, важко сказати… Я EI теж не отримувала, якось ми то навчання витягнули, чоловік сам робив. В кожного свої потреби, бюджет 🤷🏻♀️
-
Так, лікування важких захворювань тут на високому рівні, і все безкоштовно. Але мені дивно, наприклад, що всім підряд приписують антидепресанти. Типу, що, хвилюєтесь - осьо вам антидепресанти, пийте на здоров’я. Дуже уважно треба читати, що приписують.
-
-
Ні, на першому прийомі у сімейного лікаря. Розмова : як ви, як здоровʼя, чи є скарги якісь. Кажу, в принципі скарг немає, так, трохи стреси, нова країна, зміни, переживання. Лікар - ага , часті хвилювання. Попийте оце. А оце - це антидепресант. І я знаю багато таких випадків. Також знаю багато (ок, може не багато, але 4 моїх знайомих, для мене це багато) молодих канадців що роками приймають антидепресанти. Питала, чому так - ой, та давно приписали…