Українська Манітоба
-
@invisible_or релокація на Північ все ближче 😄
-
Ковід . Менеджер написав «we don’t care about Covid here anymore, if you don’t feel really bad , you still can come to work and wear a face mask. If you feel really bad - let me know in forward” 🌚 І це не корпорація , це маленький бізнес . В мене, в корпорації , коли був ковід і я помирав , сказали «you have to call us everyday before your shift starts, and let us know will you come or not today” 🌚 Ну типу прокинутися о 7й ранку ,щоб чисто подзвонити.
-
Про яку хворобу ви кажете? Про звичайну застуду, чи щось серйозніше? Тут є ще повага до приватного простору і зазвичай не прийнято лізти одне до одного в душу. Але де б я не працював, коли у когось траплялось би щось надзвичайне, то як мінімум співробітники звертаються і кажуть, щоб ти не вагався якщо тобі потрібна допомога або просто поговорити. Коли в Україні розпочалась війна, то мені написали навіть колишні співробітники з попередніх компаній з пропозиціями якось допомогти. Це я про Канаду, якщо що
-
Я зараз працюю на канадсько-американську компанію, мені більше подобалось працювати на канадську, бо в мене складається таке враження, що американці взагалі не знають що таке work-life balance 🙂 Мій бос регулярно о 1й ночі практично кожного дня нарізає якихось задач 😄 І я такий : «WTF is wrong with you?»
-
Якщо це ваш основний запит, ви можете йти садівником при пекарні)
-
В мене інша історія , в мене з Китаєм дуже сильний птср. В кожного разу , коли мене змушують говорити китайською , або активно її слухати - в мене прям флешбекі, страждання , біль. 🌚😂 то я як раз обрав таку роботу , щоб не розмовляти . Але тут на роботі , як раз, звільнилися (дивно чому?) декілька китайців у іншому відділку , де треба балакати. То мене , в добавок до моєї роботи , кличуть у інший департамент, живим перекладачем на продаж. Хтось гроші через мене робить, а я на мінімалці тут , після транслейшена ще своє херачу 😂
-
Я б не сказав, що це звичайне відношення для Канади. Так я ви описали, для мене це вже був би червоний прапорець. Мої досвіди в Канаді більш людяні
-
Китайська діаспора релокувалась до Канади? 😄