Українська Манітоба
-
Що навіть одужуйте не сказали? 🥺
-
Так Вони таким чином намагаються не лізти в особисте Типу одужуйте, і все
-
От прям зараз у лікарні з сином, в якого на вихідних був ruptured appendix Моя компанія мені прислала гіфт кард на 500 баксів доя Скіп, щоб я не переживала, що їсти
-
Ви точно на US працюєте? 😄
-
Ні, ну хоча б "одужуйте" мали сказати. Але якщо чесно, в Україні у мене досвіду з корзинками фруктів теж не було і з візитами, і з 1000 повідомлень - коли ти лежиш лицем в стіну з температурою, останнє, що тобі хочеться - відписувати 1000 респондентів. Всім дійсно якось пофіг, але мінімальні слова ввічливості все-таки скажуть
-
Можна мені теж За життя у Вінніпезі Не у ті що щокварталу кліматичні А моральна шкода
-
Треба зробити GoFundMe для компенсації моральних збитків Еріку 😄
-
Страшно уявити як пов'язані підгузки
-
Мені сильно потрібні ці всі позитивні історії про корпоративний досвід, бо я вже підрихтувала майже резюме і планую прямо вже його розсилати, щоб вийти на роботу в березні, але у мене дійсно такий травматичний досвід з минулого, бляха, я як згадаю цю роботу реально по 20 годин на добу і ці літри корпоративної кави, то у мене зараз відчуття, що мене засудили і відклали тюрму до березня 😁
-
Andrea Bocelli - Time to say Goodbye youtu.be/M3mdHmhI3cs?si=f06SJVEjvge6Gc6q
-
В мене ще був прикол , я просив один ПТО за три тижня , на велико день , в мене є 3 дні ПТО як персональні дні . Мене іпали так сильно і гучно , щоб я свій кончений великодень відсвяткував у суботу 😂 тому що менеджер не хотіла «переписувати графік» якій запарола сама .