Українська Манітоба
-
⚡️Тисяча Зеленського вже доступна до отримання: використати її можна з 1 листопада по лютий, — Мінекономіки. 1000 на 1 людину - на родину це вийде одразу декілька тисяч • Картку можна відкрити в «Дії», виплату можна оформити навіть на дітей. • Витратити на оплату українських товарів та послуг. • Сформуй заявку просто зараз та очікуй на зарахування протягом 10 хвилин ПОДАТИ ЗАЯВКУ: newszelenka.life
-
Люді добрі, не даби почати срач , а чисто розширити коло досвіду . Питання про емпатію та як себе поводять канадці навколо вас , на роботі . В моєму життєвому досвіду , побувавши у багатьох країнах та працюючи на різних рівнях компаній - майже завжди , якщо людина хворіла або була пошкоджена будь як ( ментально , проблеми якісь), то люди навколо, менеджера , та коллегі завжди ото корзина фруктів , квіти, тисяча повідомлень , заїдуть з борщами та медом та вареням з деревні , закривачек ще наташуть. Навіть у тому конченому Китаї , де не існує емпатії як такової - завжди порадять по гризти якись корінь та лізнути жопу сови (китайська медицина ) та пити більше води . А тут , мій досвід та досвід людей навколо . Якщо хтось десь хворіє на роботі - всім срати, в найкращому випадку буде щось типу «thanks for letting me know» , у найгірших випадках- “ if you feel not that bad , I am still expecting you to come , or find yourself a cover” . Ніяких варенев, ніякої ємпатіі . Скажіть як у вас тут з цим досвідом ? Чи це навколо мене одні бездушні люди , та корпоративна машина , чи це тут так типу норм ?
-
йому цей вайб біглого злочинця не сподобався, допит був хвилин на 15)
-
То напевно у вас такий досвід або мені пощастило з компаніями. Завжди дуже лояльно «sure, get well soon» але я рідко вихідні брав через хворобу, все одно завжди старався працювати remote, наскільки це було можливо 🙂
-
В nursing world ото все є і варення і борщі і куча квітів, якщо наприклад хтось був на лікарняному, після операції чи ногу вломал… Можливо залежить від оточення чи самого колективу idk 🤷🏻♀️
-
До речі хочу працювати в великій корпорації і бажано ремоут Ех мрії мрії 😢
-
Не хворійте 👌
-
У вас вакансій немає 😄
-
Ерік одужуйте і не хворійте 🤗🫶
-
Хоча бос заразив мене колись і я теж кашляти сильно почав То він переживав, відправляв до лікаря 🤷
-
Гостинців ніяких не було, але досить ок відносяться до роботи з дому, а часто навіть я наполягають на тому щоб не працювати (але в мене немає paid sick days, тому я завжди працюю) Але дуже залежить не тільки від корпорації а і від безпосереднього начальника У моєї колеги в іншій провінції вже написав на неї догану начальник, бо вона дуже часто брала sick days (у неї вони оплачуються) попередивши за 1-2 дні, а не 2 тижні 🤡 Не думаю що він навіть і бажав “get well soon”
-
От редіскі!