Українська Манітоба
-
Доброго дня дорогі брати та сестри терміново треба ваша допомога 🙏Недоїхав 170 кілометрів до дому від військової частини (закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800 гривень до наступного понеділка Поверну 1000 гривень виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання 🥺 Богом молю 🙏🏻 дякую за розуміння 😔 4323347368626997 Допоможіть Ради Бога хто скільки може 🙏🏻запишу кружок для підтвердження
-
Вітаємо, Andreiy! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ціна буде залежить від вашого конкретного випадку, якщо це просто видалення без хірургічного втручання, ціна буде дешевше ~ від $200 ну і далі вже буде залежить від ускладнень… Мені видаляли всі 4 за раз, я заплатила по $100 за зуб, але то було в 2010 році…
-
Спеціально для ПОХОДУ у бібліотеку 🌚
-
Та що ви розумієте, то похідний ніж 😄