Українська Манітоба
-
А я не уявляю . Навіщо . Є ж всякі спеціальні місця, які опалюють .. хіба ні?
-
Саме так. Деякі безхатченки не є наркоманами, а вимушені жити на вулиці через складні обставини. Якраз у притулки не йдуть, бо там насилля та наркотики. Недавно десь був пост у Фейсбуці, українець викладав як він жив у парку-лісі біля Калгарі 4 місяці у палатці, бо втратив роботу та у нього вкрали всі гроші та документи.
-
Їх на усіх не вистачає. Плюс там специфічні умови - нам це важко зрозуміти- але там є violence, наркотики і тд. Навіть бзхатченкам не усім це підходить... плюс туди не пускають з їх речами, а для декого з них важливо їх мати якщо на наступну ніч не буде місця для ночівлі. Складніше це усе ніж нам здається
-
Розумію про шо ви.. але дивлячись як демонстративно знищується все довкола на місці такої «ночівлі». Важко видавити з себе співчуття.. Я не бажаю зла тим людям. Я бажаю добра автобусній зупинці біля мого дому..
-
В Торонто є українці, які і зараз живуть в наметах в міських парках. У Ванкувері також. Час від часу інформації про це появляється по різних групах. Самі ж люди пишуть. Також є і ті, хто в шелтерах з різних причин. Всі люди, звичайні людські проблеми, ніхто не має імунітету від депресії, ПТСР тощо.
-
Emergency expense coverage 44% of Americans are prepared for a $1,000 emergency expense. However, 34% of survey participants say they couldn't cover an emergency expense of $1,000 without taking on debt. Emergency savings amount The median emergency savings for Americans is $600, with men having double the amount of women. Emergency savings goal Financial planners generally recommend having three to six months' worth of living expenses saved in an emergency fund. However, 56% of Americans say they have less than three months of expenses saved
-
Яка різниця якої вони національності?
-
Почитати, про що зазвичай питають на кордоні, вивчити відповіді. Підготувати пакет документів весь одразу, який треба надати (паспорт, лист про узгодження wp). Написати заздалегідь листа про те, куди, що, навіщо і одразу віддати офіцеру разом з паспортом. Розмови на кордоні типові зазвичай, там нічого складного. Я колись так летіла в Італію на три дні, дуже переживала, так просунула у вікно одразу всі документи, що накопичила за життя)
-
Я листа писала мамі:) такій невеличкій твір: куди іде, до кого, що буде робити і т.п.