Українська Манітоба
-
Фентані́л — синтетичний опіоїдний анальгетик, потужний агоніст μ-опіоїдних рецепторів. Має дію у 20—40 разів сильнішу, ніж героїн, і в 100 разів сильнішу, ніж морфін. Основна клінічна користь полягає в знеболюванні хворих на рак і тих, хто одужує після болісних операцій
-
Але ж з іншого боку менше фентанілу в місті - менше неадекватів, ні? Доречі, чоловіка нещодавно клали під наркоз і в його медкарті в переліку того шо йому там кололи я читала був цей фентаніл. Каже, галюнів не бачив просто відключився, - то нащо його наркомани колять?
-
Поліція це добре, але ще якось мають державники подумати чому так все . Я два роки на двох автобусах , з роботи до дому і навпаки, пересадка в центрі. І в основному бачила наглість хамство , гадять під себе.. і це ніхто не зупиняє , типу це ок?! Одного разу з я дитиною 10 років їхала , тьотя під чимось сісі водієві показувала і пропонувала пощупати ще ((( а моя дитини дивиться на те все і очі круглі. Тобто тьоті норм то все робити а норм дітям то все бачити ? І жити так далі !?
-
Як тільки приїхав до Вінніпегу то мені більшість «старожилів» казали: «якщо хочеш шоб поліція приїхала то скажи: I think i saw the knife”, в іншому випадку тебе можуть проігнорувати».
-
📣 Join Us to Stand with Ukraine – 3 Years of Resistance 🇺🇦 The Ukrainian Canadian Congress – Manitoba Provincial Council invites you to show your solidarity with Ukraine on the third anniversary of resistance against the full-scale invasion. Let's unite, honour the resilience of the Ukrainian people, and urge Canada and our allies to help Ukraine win the war. 📍 Where: Canadian Museum for Human Rights 📅 When: February 23, 2025 🕑 Time: 2:00 PM – 4:00 PM (Official program at 2:30 PM) Additionally, all Ukrainian churches will hold a United Prayer for Ukraine on the same day. Let’s come together in faith and hope during this time of war. 💙💛 Together, we are stronger. Together, we make a difference. www.facebook.com/events/1172127351043940
-
Та не тільки натиснути кнопку, але і прийти. Велике прохання до всіх хто має можливість - прийдіть. Це не довго, та ще і в приміщенні, не холодно. Світ на жаль переключається на інші проблеми . Давайте нагадувати всім на світі що в Україні біда, і без підтримки наша країна не виживе. Приходьте з сім’єю і підтримайте нашу Батьківщину
-
To reaffirm Canada’s ongoing support for Ukraine, as it continues to defend itself against Russia’s illegal, full-scale invasion, Minister Joly announced that Canada will provide $15 million in funding to the Innovative Mine Action for Community Recovery in Ukraine project, under the Ukraine Community Recovery Fund, to help enhance Ukraine’s national mine action capacity, reduce the threat of explosive ordinance and promote economic recovery. She also announced an additional support of $2.2 million in funding for the Cybersecurity Assistance Project to provide essential cybersecurity support services, equipment and training that are urgently needed by Ukraine to combat malicious cyber activities. Canada will continue to stand with the Ukrainian people, to strongly condemn the Kremlin’s brutal actions and to use every tool at its disposal to hold Russia accountable. www.canada.ca/en/global-affairs/news/2025/02/minister-joly-concludes-participation-at-munich-security-conference-and-announces-new-funding-for-ukraine.html
-
@banofbot
-
Доброго дня! займаюсь таксуванням у любу точку вінніпегу і не тільки! ціна 0.7 центів 1 км. Пишіть у приват🥰