Українська Манітоба
-
По-перше, це елементарно небезпечно. По-друге, за ціною 0,7 цента/км за 7 доларів можна доїхати в Торонто)
-
Довезе на таксі до роботи за ціною автобусного квитка? Зовсім не підозріло
-
я завжди в таких випадках думаю про торгівлю людьми та чорну трансплантологію
-
так, я аж взяла калькулятор і замріялась від перспектив) десь 13 доларів виходить від мого дому до Нунавуту
-
Ох, там було навіть 0.7 цента, а не долара. Цікаво, в чому сенс розводу ) Продає вкрадені убер акки?
-
Підкажіть будь ласка, чи будуть якісь заходи у Вінніпегу до роковин початку повномасштабної війни?
-
Дякую. Зрозуміло, чому не знайшла. Шукала українською
-
Ще маю питання, як отримати ліцензію на продаж акваріумних рибок? Бо мене пошук кидає на асоціацію риболовів. Ніби це трохи інше. Чи я помиляюсь?
-
Доброї ночі, чи є законодавство яке регулює температуру приміщення в зонах загального користування (спортзал, коридори, лаунж зона і т.д.) в апартмент будинках? Чи має значення тільки температура в самому апартаменті?
-
Не зустрічала такого поняття. Працюю в Property management 6 років. В нас є квартирні будинки із площами загального користування які ви назвали. Не виключаю, що просто не пересікалась з цим питанням. Але дуже підозрюю,що регуляцій не має. Якщо щось таке і є - шукайте тут www.gov.mb.ca/cca/rtb/ А краще телефонуйте їм на гарячу лінію в їхні робочі години. Бо все інше то домисли учасників чату чи мої.
-
Потрібно збільшувати кількість працівників поліції та їхні зарплати. Питання хто це все буде фінансувати? Збільшення податків?
-
Викидав зараз сміття і побачив дивну ситуацію. Парочка викрадала сміття… Просто брали з такого великого сміття контейнеру кульки з сміттям і перекидали собі в кузов пікапа. Коли я викинув своє сміття то вони дуже швидко сіли і поїхали. Що це було?) Елітні бомжі? Чи ті самі викрадачі інформації, зо шукають в вашому смітті документи з вашими даними і пізніше висилають скам листи, або скам дзвінки?
-
Вітаємо, Maria! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)