Українська Манітоба
-
А я вчора, детально вивчаючи сторінку оголошення про одне житло, переклікавши все, знайшла статистику мови людей, що проживають в тому neighborhood, згідно перепису населення, тобто до куетівців)) Так от, перше фото з району, де я коли сказала, що на мою думку, там багато людей з Індії живе, а мені категорично заперечили і назвали то українською територією. Друге фото звідти, де я живу і шукаю зараз житло. А третє фото, з тої території, де на мою думку, проживає найбільше українців (здається, я не помилилася). Є припущення що ж це за частини міста? Quiz для пробудження мозку зранку 😁
-
Так, але оскільки у мене дружина і дочка кожний ранок до UfM їдуть, то для них якраз цей район найкраще. Найближчі 2-3 роки точно не будемо переїжджати, поки дочка вчиться, а дружина працює. Ще маму мою по дорозі в університет підбирають. Всі в універі, крім мене 😁
-
У них у East Selkirk хата на 2500 кв фути і 2 акри землі. Але важка доля у дівчинки. Її та її меншу сестру з малечку виховують рідні тітка з дядьком. Рідні мама та батько позбавлені батьківського права, алкоголіки. Причому із доброї сім'ї були. Але алкоголізм та gambling взяв своє. Фактично рідна сестра мами замінила рідну маму 😞 всі канадці з діда-прадіда
-
Коли у Coop у відділі local буде? 🤩