Українська Манітоба
-
www.instagram.com/p/DGyhlOhOJZm/?igsh=MWVvdDYwMGN6dWV4bQ==
-
-
Мені покрила хелс кард 50%, але я не тільки перевірити зір прийшла, а також через спалахи в оці. Хоча фактично це був звичайний eye exam + розширювали зіниці оглянути детальніше око. Скоріше за все саме офтальмолог мав би цим займатися. Та на рецепції сказали, що інколи такі випадки манітоба хелс покриває і в оптометриста. Я про це навіть не знала)
-
Вибачаюсь а скільки вам років? Я мав схожі проблеми ще в Україні, у якись період воно стабілізувалося в я зробив корекцію. З тих пір тьфу тьфу більш менш все норм не 100% ідеально але я б сказав 95%
-
apnews.com/article/canada-toronto-shooting-c22b3614022526a5375945eef66ad2b7 🤯🤯🤯
-
Я теж робила корекцію в Україні, приблизно 5 років після неї зір тримався 100 відсотків. Через рік після переїзду в Канаду -0.5, ще через рік -0.75
-
Ну в понеділок буде 30 😁 Я ще з 6 років почав носити окуляри, (було щось типу +5 +5) в дитинстві кожен рік батьки відправляли в лікарню на "профілактичні всякі штуки", десь в період 18-22 я б сказав, зір настільки покращився, що я окуляри одягав тільки коли читав( при поганому освітленні, чи коли був втомлений), потім знову на спад пішов, найбільший скачок це за останні 2 роки.
-
Ну з явних таких признаків погіршення зору, це стрес + палюче сонце🤔
-
А сухість повітря? Не впливає на зір? Я коли працювала хаускіпін 80% в номерах люди залишали зволожуючі каплі для очей
-
Так, ще скоріше робота при штучному освітленні
-
І так, хто чекав - той дочекався. Звіт від жирної з(р)адниці про ресторан food culture. Виглядає приємно , удобні стільці , стильно . Сервіс - рівня казирної карти , якщо хтось памʼятає . Офіціанти великі молодці , все по сервісу , вітання душевно, презентація меню та рекомендації. Напої відразу (хто по сервісу- той шаре) прибори! Подача ! Все як треба . Їжа - біже мій . Порції великі (рука моя для порівняння) , красива подача , соуси та сайд . Ціни приємні (меню теж є, кому треба скину) . Швидко , чьотко, дерзко 😂 Я в приємному враженні . І я - наївся ( сам в шоці) . Окремо - десертіи(і так , там є руська балеріна, але 16$ трошки дохера ) Витвори мистецтва! Вражений .