Українська Манітоба
-
Якщо спробуєте, розкажіть)
-
А можна мені іншого офіцера? 😁
-
Вчора був наймасованіший обстріл Добропілля, Донецька область( Житлові будинки. 11 людей загинуло, більше 40 поранено. Загинула моя сусідка (керувала відділенням НП в Добропіллі), її чоловік в дуже тяжкому стані. Залишився син дорослий. Жахливо((( Обстріляли Іскандером, потім через 20-30 хвилин Торнадо, потім БПЛА, коли працювали рятувальники. Сьогодні день жалоби в Донецькій області, хоча направду там майже кожен день такий(((
-
Доречі, мені канадці радили таким чином вибивати собі підвищення ЗП, типу підходиш до шефа періодично, і говориш що не можеш спати поки ви не стабілізуєте мою зарплатню. Сумніваюся що це саме так працює, але чому б не спробувати 🤔😁
-
Співчуваю Вам щиро😥 Це просто жахливо, що там зараз робиться😢
-
Але ж треба щоб був твій єдиний собутильник, а як тоді без аплікації🤷 Треба щоб людина розписала о собі, після якої кількості пʼяніє, які пісні починає співати, які теми для обговорення їй найцікавіші коли випʼє, скільки разів в тиждень і як надовго може з вами пити. І таке інше. Хто там програміст, ось вам ідея для старт апу, думаю апка взлетить🙃
-
Бояться, що десь буде гірше з житловими умовами і дуже багато «чіпляються» за будинок (чи інші матеріальні речі), який будували все своє життя, особливо старше покоління
-
Не залежить від того, кто заповнює - чи Ви самі, чи проф бух, головне правильна декларація з цифрами, тоді і повернення буде нормальним як і потрібно бути
-
Дякую! ❤️ Найважливіше, що люди не виїзжають, залишаються там. Дуже багато людей, навіть з дітьми((( Моє рідне місто Родинське (між Покровськом та Добропіллям)- там світла немає з вересня минулого року, опалення немає. І там люди живуть ще 😢😢😢 У мене немає відповіді чому... Не можуть вийти з зони "комфорту" (дизкомфорту) та наважитися на зміни
-
Читав кілька разів про то, що як бухгалтер розраховує ваш повернення податку, то вийде менше. Ось мій приклад. З цікавості спробував кілька калькуляторів, вони написали одну і ту саму цифру, отримаєш 1200+, запитав чат gpt, він сказав, що заплачу 500+. Вийшов від бухгалтера, який дав папери, що отримаю 1900+….
-
В мене на різні імена, бо я не часто доставку там беру, 2 акаунти вистачає, але 99.9% ніякої проблеми не буде зробити на іншу пошту на теж саме. Єдине з недавніх часів ви не зможете нові акаунти обʼєднати в household щоб пойнти з різних акаунтів тратити разом, тільки якщо є кредитка pc(чекінг напевно теж підійде) на акаунтах та оба акаунти мають однакову адресу, але я і так не обʼєднував, сенсу не багато.
-
Біда. Співчуваю вам. Хотіла написати такий самий коментар, але останнім часом уникаю щось висловлювати з того приводу, бо люди дуже всі в стресі і сприймають це як віктим-блеймінг. Але насправді це зовсім не про те, а про природний інстинкт рятувати себе і дітей. Так, бувають випадки, коли виходу дійсно нема. Але якщо говорити про дієспроможних людей, то дуже печально.