Українська Манітоба
-
Ого Ну ось Може і мені треба було психологів задіяти 😢😢😢 А Ви молодець
-
Ще не кожен захоче зустрічатися з психологом. Але в моєму випадку сперечатися не було сенсу. Танечка сказала завтра зізвон з психологом: все!!! У нас специфічні взаємовідносини. Не все було гладко. З одним психологом не склалася розмова, з іншими двома вийшло
-
У моєї подруги сім'я теж там жила. Подруга в Канаді, звала батьків, вони прилітали в гості, але залишатися не захотіли. Ледве вмовила вона їх виїхати в Київ, там друга дочка живе. А бабушка залишилася сама!!! на Родинській. Без світла, тепла, води... Газ наче був, але не впевнена. І питання не в грошах, сім'я дуже забезпечена. Бабушка мала свій бізнес раніше. Це жесть. Я не знаю як вона там виживає, вік вже 80+
-
Ну і ще потім часто звинувачення, що діти залишили там батьків, а самі поїхали…А що тут скажеш, дорослі люди самі приймають рішення за себе, не звʼяжеш і в машину не запхнеш. Хоч я знаю такий один випадок з Харківщини. Коли один чоловік своій отакій старій мамі сказав, що поіхали в магазин, куплю тобі продуктів запас, раз хочеш лишатися сама. А сам потім заблокував двері в машині і вивіз з собою на захід. Хтозна як то правильно.
-
🇵🇱 Польща запровадить обов’язкову військову підготовку для всіх чоловіків ℹ️ Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск оголосив про плани запровадження масового військового навчання для всіх чоловіків. Повна модель програми буде представлена до кінця року. Польща прагне збільшити свою армію до 500 000 військових, включно з резервістами (зараз – близько 200 000). ⬇️Основні деталі: 🟡Навчання націлене на підготовку цивільного населення у разі війни. 🟡Жінки також можуть проходити військову підготовку, але це питання ще обговорюється. 🟡Польща вивчає можливість входження до ядерного захисту Франції, а також розглядає вихід з міжнародних конвенцій про заборону протипіхотних мін і касетних боєприпасів. Оборонні витрати: 🟡У 2025 році Польща планує витратити 4,7% ВВП на оборону – найбільший показник серед країн НАТО. 🟡Туск пропонує збільшити фінансування до 5% ВВП. 🟡Польща вже замовила американські танки Abrams, літаки F-35, гелікоптери Apache, Javelin та HIMARS, а також техніку у Південної Кореї. Мапа🛑Блог🛑Написати нам🛑 ЗСУHelp🛑Магазин🛑Донат
-
Вітаю наших чарівних жінок зі святом весни! Бажаю вам бути бути такими ж чарівними, коханими і жаданими ще багато багато років на радість нам! До уваги гравців! Повідомляю про те, що на численні прохання сьогоднішні ігри переносяться на завтра! За додатковою інформацією про час і місце проведення наших заходів пишіть мені у особисті повідомлення.
-
Приклад сервісу у Вінніпегу- кілька тижнів тому ми з чоловіком ходили на вечерю до Keg. Зробили бронювання, але коли прийшли, ми ще чекали 20 хв щоб нас посадили за столик. Ресторан був дуже зайнятий людьми, тому напевно і була затримка. Після візиту нам прийшов survey, як завжди, який я заповнила, і написала що все було ок, окрім того що ми чекали 20 хв. Сьогодні у пошті нам прийшов gift certificate на $50 і лист з вибаченням від менеджера